GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rapid caută revanșa după eșecul de la Iași

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 00:29 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 00:30

Etapa a 28-a din Liga 1 programează, miercuri, 28 februarie, meciurile Universitatea Cluj – Farul Constanța și Rapid – UTA Arad, dueluri extrem de importante în economia finalului de sezon regular. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 28 februarie, am ales două meciuri de fotbal din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 10!

Universitatea Cluj – Farul (18:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)
Șansă dublă – X2 (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

O singură victorie a obținut Universitatea Cluj în chiar primul meci disputat în acest an. Au urmat două înfrângeri la rând și apoi nu mai puțin de trei remize albe, dintre care două consecutive de 0-0.

Farul este neînvinsă în deplasare de la reluarea campionatului, obținând două victorii și o remiză.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri în deplasare disputate de Farul.

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Șepcile Roșii au avut avantaj după prima repriză.

Universitatea Cluj a învins Farul la ultimul duel pe teren propriu, cu 2-0, în martie 2023.

Rapid – UTA (21:00)

Rezultat final – Rapid (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.90)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Seria de cinci victorii la rând obținute de Rapid s-a oprit în Copou etapa precedentă, când giuleștenii au pierdut 3-1 cu Poli Iași, după ce au condus cu 1-0.

UTA vine în Giulești după cinci meciuri fără înfrângere, interval în care arădenii au obținut patru victorii și o remiză.

Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de UTA în campionat.

UTA ocupă locul șapte și lupta cu șanse reale pentru un loc în playoff, ceea ce ar fi o premieră pentru fotbalul arădean.

Ultimele două meciuri directe s-au încheiat la egalitate, cu goluri marcate de ambele echipe, de fiecare dată pe terenul arădenilor.

Rapid s-a impus cu 1-0 la ultimul meci pe teren propriu cu UTA.

Cota peste 10!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Universitatea Cluj – Farul și Rapid – UTA Arad poți ajunge la o cotă cumulată de 12.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi 612,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează