GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rapid - Farul Constanța: Se anunță show total pe Arena Națională! Cotă mărită la 60 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 13:22 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 13:36

Rapid și Farul Constanța se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a din Liga 1. Meciul va avea loc pe Arena Națională, acolo sunt așteptați minimum 10.000 de spectatori.

După primele două runde, Rapid București e prima în Liga 1 și are punctaj maxim: giuleștenii au obținut șase puncte în urma victoriilor cu Chindia Târgoviște (1-0) și CS Mioveni (2-0). Dincolo, Farul se află pe poziția a 5-a, cu patru puncte strânse din deplasarea de la UTA (0-0) și din victoria cu Gaz Metan (2-0).

Rapid și Farul sunt două dintre cele patru echipe care n-au primit gol încă în actuala ediție de campionat. Bucureștenii au un golaveraj de 3-0, în timp ce Farul lui Hagi are golaveraj 2-0. UTA și FC Botoșani sunt celelalte echipe care n-au primit încă gol în noul sezon din Liga 1. Înainte de startul sezonului, Rapid și Farul au disputat un meci de pregătire, încheiat cu scorul de 1-1. Pariorii pot profita dacă în partida Rapid - Farul vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 60 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Junior Morais poate bifa meciul 250 în Liga 1, după cum anunță site-ul Ligii Profesioniste;
  • Hagi n-a reușit să câștige ca antrenor în cele trei meciuri disputate împotriva Rapidului;
  • Ovidiu Hațegan va conduce la centru partida de pe Arena Națională.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Rapid - Farul a fost mărită la 60, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează