GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real Madrid - Chelsea: Fac „galacticii” un nou meci mare în Liga Campionilor? Cotă mărită la 15 pentru victoria lui Real

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 11:57 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 12:47

Real Madrid - Chelsea se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din semifinalele Ligii Campionilor. „Galacticii” lui Zidane pornesc din postura de favoriți, iar casele de pariuri le oferă prima șansă atât în meciul din această seară, cât și la calificarea în finala UCL.

Real și Chelsea sunt două echipe care stau excelent în zona defensivă în ultima perioadă. Madrilenii n-au primit gol în ultimele patru meciuri oficiale, în timp ce londonezii au și ei trei jocuri consecutive în care și-au păstrat poarta intactă. Procentajul perfect din defensivă a micșorat însă apetitul ofensiv pentru cele două echipe, Real și Chelsea marcând destul de puține goluri în ultimele partide.

Real Madrid vine în Champions League după egalul fără goluri bifat pe teren propriu în fața lui Betis. Echipa lui Zidane a ratat șansa de a o egala la puncte pe Atletico Madrid, încă lider în La Liga. Dincolo, Chelsea și-a betonat locul de Liga Campionilor, după ce a învins-o pe West Ham, 1-0. Până în semifinale, Real a trecut fără probleme de Atalanta și Liverpool, iar evoluțiile „galacticilor” din meciurile cu miză în Liga Campionilor sunt aproape perfecte. Pariorii pot profita dacă Real Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 15 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Real Madrid l-a recuperat pe Toni Kroos, dar nu se va putea baza pe Ramos și Mendy în meciul de azi;
  • Ziarele din Spania scriu că Zidane ar putea apela la o linie cu trei fundași centrali: Nacho, Varane, Militao;
  • Chelsea nu se va putea baza pe Kovacici, accidentat;
  • Real și Chelsea s-au întâlnit ultima dată într-o partidă oficială în 1998, în Supercupa Europei, trofeu câștigat de londonezi.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 15, în loc de 2,25. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 de lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  27 Aprilie 2021, 18:08

Real Madrid este cea mai cocalara echipa din vestul Europei, ei sunt cei care au pornit modelul lacomiei prin cocalarul Santiago Bernabeu('43-'78) si penalul care merita inchisoare pe viata Florentino Perez('00-'06,'09-). Nu ar trebui sa mai castige multa vreme trofee din moment ce au furat acest status pe care il au.

enigmaticul
enigmaticul  •  27 Aprilie 2021, 14:43

*** speră probabil la încă o cupă UCL, dar cred ca-i va fi foarte greu cu Chelsea! Dar dacă ajung în finală, cu norocul care-l au ei de regulă, este posibil s-o câștige.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează