GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Recăpătarea încrederii în sine, poate cel mai mare beneficiu al unor implanturi dentare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 12:03 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 12:04

Problemele generate de lipsa dinților sunt multiple și vizează atât starea de sănătate, cât și încrederea în sine. Tocmai de aceea, atunci când, indiferent de motiv, ai rămas fără unul sau mai mulți dinți, este esențial să apelezi cât mai rapid la cel mai bun tratament existent pe piață în acest moment, adică la implanturi dentare.

Cum e afectată sănătatea de neinlocuirea la timp a unui dinte lipsa?

Atunci când îți lipsesc unul sau mai mulți dinți, primul care va avea de suferit este osul maxilar. Din cauza că nu mai este stimulat în mod normal, acesta începe să se macine, în cadrul unui proces care, cu cât trece mai mult timp, cu atât devine mai serios.

Dacă nu iei din timp decizia de a folosi implanturi dentare, dintîi alăturați încep să fie și ei afectați, din cauza existenței unui spațiu liber. Acesta provoacă apariția unui proces de migrare a dinților, cu efecte neplăcute asupra sănătății lor, dar și asupra capacității de mestecare corectă a alimentelor. 

Cum este afectată încrederea în sine?

Lipsa unuia sau mai multor dinți provoacă o imagine dizgrațioasă, astfel încât persoanele care se confruntă cu această problema evita să zâmbească, arătându-le celorlalți o figura permanent încruntată sau concentrată.

Însă estetică facială este oricum afectată, deoarece dintîi joacă un rol fundamental în conturarea trăsăturilor. Atrofierea osului maxilarului poate să afecteze și armonia fetei, schimbând, de exemplu, aspectul bărbiei.

În plus, lipsa dinților poate să ducă și la imposibilitatea de a rosti corect anumite sunete, provocând probleme de comunicare. Fără soluția reprezentată de implanturi dentare, pot apărea și un șuier neintenționat sau o emisie nedorită de salivă, în timp ce vorbești.

Este evident că, dacă nu mai poți să zâmbești, nici să rostești corect toate sunetele, iar chipul tău se modifică într-un mod nedorit, încrederea în sine este, la rândul sau, grav afectată. 

Recăpătarea încrederii în sine, poate cel mai mare beneficiu al unor implanturi dentare!

Avantajele multiple aduse de implanturi dentare

Odată ce apelezi la cel mai bun tratament, toate problemele amintite se rezolva. Înlocuirea rapidă a dinților previne atât măcinarea osului maxilar, cât și fenomenul neplăcut de migrație a dinților. Astfel, mestecarea alimentelor are loc în cele mai bune condiții, cu efecte optime asupra întregului proces de digestie.

Implantul se remarcă, de asemenea, prin priză foarte bună pe care o face, datorită integrării sale în țesutul osos. În acest fel, este posibilă refacerea coroanei dentare și reluarea fără probleme a tuturor funcțiilor masticatorii normale. Sunt uitate toate neplăcerile pe care le presupune, de exemplu, o proteză mobilă!

Formă naturală a fetei și a zambetului sunt, la rândul lor, salvate. Te vei recunoaște de fiecare dată când te vei privi în oglindă, fără să fii nevoit să te întrebi ce s-a întâmplat cu față ta.

Cele mai bune implanturi dentare nu numai că arată la fel că dintîi naturali, ci chiar se simt astfel! Se potrivesc perfect și nu îți afectează în niciun fel zâmbetul, vorbirea, mâncatul sau orice alte activități de zi cu zi.

O astfel de soluție prezintă încă un avantaj decisiv: durabilitatea. Spre deosebire de alte metode de tratament, implanturile por să reziste chiar și întreagă viață, dacă sunt respectate indicațiile medicului specialist și sunt efectuate controale periodice.

Alege implanturi dentare! Reprezintă cea mai bună soluție atât pentru starea de sănătate, cât și pentru recăpătarea deplină a încrederii în sine!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează