GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Reîncep campionatele: Cote Mărite, Streaming LIVE, Mii de Opțiuni și o Misiune pe Betano!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 20:45 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 20:48

După aventura din Liga Națiunilor, se întoarce fotbalul din cele mai tari campionate ale Europei cu o nouă Misiune pe Betano! Universitatea Craiova, FCSB și campioana CFR Cluj se mențin în lupta pentru primul loc din România. Barcelona, PSG, Liverpool și AC Milan sunt și ele printre protagonistele acestei runde cu partide ce se pot dovedi decisive în lupta pentru titlu. Cu astfel de meciuri în program, e bine să nu uiți nici de oferta Avans de 2 Goluri, valabilă pentru cele mai tari competiții!

FC Botoșani - Universitatea Craiova

Fostul lider al campionatului nostru are meci în Moldova. Universitatea Craiova se află la primul meci după demisia antrenorului Cristiano Bergodi și reinstaurarea ca principal a lui Corneliu Papură. Pauza competițională i-a permis tehnicianului român să aibă mai mult timp în pregătirea echipei înaintea primului său meci de pe bancă din acest sezon. Înaintea acestei runde, echipa olteană se află la egalitate de puncte cu liderul FCSB și va da totul pentru a nu risca o eventuală îndepărtare în clasament față de echipa bucureșteană. Craiovenii nu se pot baza la acest meci pe Bancu, Cicâldău și Baiaram, toți depistați pozitiv.

De cealaltă parte, Marius Croitoru are și el probleme serioase de efectiv. Antrenorul gazdelor nu se poate baza pe mai mulți jucători, din cauza unui focar de coronavirus în cadrul echipei. Universitatea Craiova are cea mai bună defensivă din România, alături de campioana CFR Cluj, în schimb, Botoșani are un atac ceva mai bun ca cel al oltenilor. Moldovenii au strâns 11 puncte din 10 meciuri jucate, situându-se pe locul 11 înaintea aceste etape.

Universitatea Craiova este, în acest moment, cea mai bună echipă din primul eșalon în meciurile din deplasare, și va căuta a 4-a victorie consecutivă împotriva gazdelor lor din această etapă. 

VEZI AICI COTA PENTRU O VICTORIE A UNIVERSITĂȚII CRAIOVA!

Atletico Madrid - FC Barcelona

Unul dintre cele mai fascinante meciuri din calendarul La Liga are loc sâmbătă, atunci când Atletico Madrid primește pe Wanda Metropolitano vizita Barcelonei. Atletico se află pe locul 3 în acest moment, după un început impresionant de sezon. Echipa din capitala Spaniei a rămas singura echipă neînvinsă în campionat. Barça se află mai jos în clasament, pe poziția a 8-a, cu doar 11 puncte acumulate în 7 meciuri.

Faptul că ambii granzi ai Spaniei, Real Madrid și Barcelona, au probleme în acest start de sezon, ar putea reprezenta o șansă enormă pentru Atletico. O victorie în fața formației conduse de Ronald Koeman ar putea deschide drumul cuceririi unui nou titlu în La Liga, ultimul datând din sezonul 2013-14. Statistica nu este, însă, de partea trupei pregătite de Diego Simeone: Atletico nu a mai învins-o pe Barcelona în campionatul Spaniei din februarie 2010! 20 de meciuri din La Liga au trecut de atunci, pe vremea când Diego Simeone nici nu era la cârma lui Atleti.

Atletico Madrid are, în prezent, 3 victorii consecutive înregistrate pe teren propriu, înscriind 9 goluri, un detaliu deloc caracteristic până acum pentru gazdele acestui derby. Altă șansă pentru Los Rojiblancos o constituie și situația incertă privind viitorul lui Lionel Messi pe Camp Nou. De asemenea, starul argentinian a lipsit de la antrenamentele de joi ale echipei, întorcându-se de la meciurile Argentinei abia miercuri.

Lucas Torreira și Luis Suarez au fost depistați pozitiv la Atletico. Luis Suarez ratează, astfel, întâlnirea cu fosta sa echipă. Ar fi fost primul meci al uruguayanului împotriva Barcelonei, de la plecarea sa de acum 2 luni. Sergio Busquets este și el indisponibil de la formația catalană. 

CFR Cluj - UTA Arad

Echipele din afara Bucureștiului cu cele mai multe titluri fiecare se întâlnesc după mai bine de 12 ani în meci direct. Campioanele provinciei, CFR Cluj și UTA Arad, au câștigat, de-a lungul istoriei, câte 6 campionate naționale fiecare. Ultima dispută directă dintre cele două, ce s-a desfășurat în Liga 1, datează din aprilie 2008.

Campioana en titre pornește cu prima șansă în meciul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cu o situație a lotului mult mai bună odată cu pauza competițională. Clujenii au 21 de puncte acumulate în 10 etape, pierzând un singur meci până în prezent. CFR ocupă ultimul loc al podiumului, la 3 puncte distanță de liderul FCSB și are, alături de Craiova, cea mai bună defensivă din România, cu doar 5 goluri încasate.

UTA Arad este nou-promovată în acest sezon și a reușit să strângă 14 puncte în cele 10 meciuri disputate. Înaintea acestei etape, arădenii se află la doar un loc distanță de play-off. Băieții pregătiți de Laszlo Balint nu au pierdut, în actualul an competițional, niciun meci în deplasare. UTA este încrezătoare înaintea acestui duel, luându-și ca reper, pentru obținerea unui rezultat pozitiv, ultimul meci de acașă al CFR-ului. Gaz Metan Mediaș a reușit atunci o victorie suprinzătoare pe terenul campioanei, scor 2-1, golul echipei clujene fiind înscris abia în prelungirile partidei. 

Liverpool - Leicester

O echipă epuizată a Campioanei Angliei are parte de un test dificil în etapa a 9-a de Premier League. Jürgen Klopp va încerca, totuși, să nu repete greșeala celor de la Manchester City, care au pierdut în septembrie pe teren propriu cu Leicester, într-un surprinzător 2-5.

Liverpool se află într-un moment greu, având numeroși jucători care nu pot evolua. Virgil van Dijk, Joe Gomez, Fabinho, Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold și Alex Oxlade-Chamberlain, la care se adaugă Mohamed Salah și Jordan Henderson, au șanse mici să joace în acest weekend. Starul egiptean a fost depistat pozitiv în timpul perioadei petrecute la Echipa Națională. Practic, gruparea din Liverpool va evolua fără cel puțin 3 titulari din linia de 4 a defensivei, precum și fără căpitanul ori golgheterul echipei.

Campionii en-titre sunt la un punct în spatele Vulpilor după 8 meciuri disputate, ambele formații impresionând până acum prin jocul lor din acest sezon. Cormoranii au remizat 1-1 cu Manchester City înainte de pauza internațională, în timp ce Leicester a învins-o pe Wolves.

La oaspeți Brendan Rodgers are și el câțiva jucători indisponibili, dar a primit și o veste bună, prin revenirea la antrenamente a lui Wilfred Ndidi. Totuși, sunt mici șanse ca acesta să evolueze în partida de duminică. Absențele de lungă durată continuă pentru accidentații Ricardo Pereira și Daniel Amartey, cărora li se adaugă pe lista indisponibililor și Wesley Fofana, Timothy Castagne sau Caglar Soyuncu.

Golgheterul lui Leicester, Jamie Vardy, a înscris până în acest moment 8 goluri în actualul sezon și va juca la 100% din capacitate, după ce s-a odihnit în perioada meciurilor internaționale, el nefiind convocat la Naționala Albionului. 

Napoli - AC Milan

Liderul din Italia se deplasează în sudul țării pentru, cu siguranță, cel mai important test din acest sezon. Ultimele două dueluri dintre cele combatante s-au disputat în campionatul italian și s-au încheiat la egalitate.

Diavolii milanezi trebuie să se descurce fără antrenorul lor principal, Stefano Pioli, și asistentul său Giacomo Murelli, ambii fiind depistați pozitiv și aflându-se în izolare. Daniele Bonera va sta pe banca oaspeților la meciul de pe San Paolo. Milan deține o statistică impresionantă, fiind neînvinsă în ultimele 19 meciuri de Serie A. Diavolii Roșii au cel puțin 2 goluri marcate în ultimele 9 deplasări din Italia. În actualul sezon, AC Milan este neînvinsă, cu 17 puncte acumulate în 7 meciuri, rezultate ce le-au oferit fotoliul de lider.

Napoli completează podiumul, cu 14 puncte, suferind 2 înfrângeri până în prezent. Fosta legendă a Milanului, Gennaro Gattuso, își întâlnește în calitate de adversar echipa la care a făcut istorie. Antrenorul gazdelor din acest meci nu îi poate folosi în acest derby pe Tiemoue Bakayoko, Victor Osimhen, Elseid Hysaj. Napoletanii sunt neînvinși pe teren propriu în fața Milanului în ultimele 9 confruntări directe din toate competițiile, ultimul insucces datând din octombrie 2010. 

Gaz Metan Mediaș - FCSB

Etapa a 11-a din campionatul nostru se încheie luni seara. Liderul din România are meci în deplasare la Mediaș. FCSB vrea să continue seria de victorii și după pauza competițională, în drumul său către un titlu așteptat de 6 ani. Cu o victorie pe stadionul Gazului, bucureștenii ar ajunge la 6 succese consecutive. Roș-albaștri țintesc cele 3 puncte, având cel mai bun atac dintre toate echipele ale primului eșalon, cu 28 de reușite și o medie de 2.8 de goluri înscrise pe meci. Golgheterii campionatului cu câte 9 reușite, Dennis Man și Florin Tănase, revin în angrenajul echipei după meciurile României.

Gaz Metan a strâns 13 puncte în 10 meciuri, ocupând locul 9 înaintea rundei cu numărul 11. Băieții pregătiți de Jorge Costa au luat toate punctele din ultimele 2 meciuri, ambele disputate în deplasare. Medieșenii au realizat una dintre marile surprize ale sezonului, învingând la începutul lunii noiembrie, chiar în Gruia, pe campioana CFR Cluj.

În cele 4 meciuri din sezonul trecut, FCSB a câștigat 2 dintre acestea și pierzând prima dispută din sezonul regulat, ce s-a desfășurat la Mediaș.

PE BETANO AI COTA 5.00 CA TĂNASE ȘI MAN SĂ MARCHEZE CONTRA GAZULUI!

Vino și distrează-te responsabil pe Betano!

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Bucură-te de fotbalul jucat în cele mai spectaculoase campionate ale Europei alături de Betano, unde ai peste 1,500 de pariuri pe fiecare meci, Cash Out 100% înainte de fluierul de start, BetCombo, sute de Pariuri Speciale și o Misiunecreată pentru fanii spectacolului de pe dreptunghiul verde!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:14

www︎.︎PrintLee︆.︆net - Pe baza rezu1tate1or sondaju1ui uti1izatori1or, 86,72% dinntre membrii nosstri ffac *** *** puțin o dată pe săpttămână cu *** nou . Haide, încearcă-1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  22 Noiembrie 2020, 06:12

www︎.︎PrintLee︆.︆net - Site exxce1ent de întâ1nire pentru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  22 Noiembrie 2020, 04:10

Pe www︎.︎PrintLee︆.︆net - Fete1e fac cunoștință cu băieții , petrec o noaptte stră1ucitoare în oraș , după care se întoorc acasă împreună unde ... Asta depinde de tine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează