GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Remontada sau nu, dar spectacolul e garantat! FCSB – Dinamo nu are cum să fie un retur cuminte, în ciuda acelui 3-0 din tur!

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 14:28 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 14:28

de Gigi Stancu, Superbet

Cupa mai poate fi singura realizare a sezonului atât pentru FCSB, cât și pentru Dinamo. Alb-roșii au pierdut prima manșă la scor de neprezentare, chiar pe teren propriu, dar victoria de la Clinceni le poate da aripi. Bineînțeles, Man și compania sunt favoriți în această seară, în meciul care va începe la ora 20:00, dar băieții lui Adrian Mihalcea se uită iar la filme cu spartani și nu se dau bătuți.

Spectacolul e garantat în FCSB – Dinamo, iar golurile multe sunt răsplătite regește pe site-ul Superbet și în agenții!

Popa nu mai e la echipă. Vintilă e și el pe picior de plecare

Între tur și retur s-au întâmplat multe la FCSB! Echipa și-a ruinat șansele la titlu, Bogdan Argeș Vintilă a fost deja anunțat că nu va continua pe banca roș-albaștrilor, iar Adi Popa, cel care a deschis balul în Ștefan cel Mare, și-a încheiat contractul și a plecat. Nici Dinamo nu mai e aceeași, în sensul că a reușit să spargă gheața în prima ligă și să urce în clasament datorită acelui 3-1 de la Clinceni. Cu balanța valorică aparent echilibrată în Derby de România, iubitorii fotbalului se pot aștepta ca oaspeții măcar să încerce marea cu degetul, beneficiind poate și de o relaxare a gazdelor în startul meciului.

I 2, adică pariul conform căruia Dinamo conduce la pauză, are o cotă excelentă la Superbet: peste 5,00.

Cine impresionează individual?

Dacă FCSB – Dinamo nu va produce totuși emoții în ceea ce privește calificarea, o mare miză individuală va păstra în orice condiții. Asta pentru că reprezentanții echipelor din străinătate vor fi cu ochii pe cei mai buni jucători ai celor două combatante și când e mai bine să strălucești, dacă nu în Derby de România? Astfel, ne putem aștepta ca Man, Olaru, Coman și Tănase, de la FCSB, precum și Sorescu, Fabbrini, Popa sau Moldoveanu, de la Dinamo, să facă tot posibilul să atragă atenția asupra lor și să zboare la vară spre zări mai luminoase. 

Goluri marcate în derby de oricare dintre tinerii celor două echipe au la Superbet cote care pornesc de la 2,65. Verifică-le în secțiunea de Pariuri Speciale și vezi care te inspiră!

Altfel, FCSB aleargă după a 24-a Cupă din istoria sa, pe prima câștigând-o în 1949, iar pe ultima în 2015. Dinamo e pe locul 2 la astfel de trofee, 13, tot atâtea câte are și Rapid, dar n-a mai pus mâna pe unul din 2012. Cele două echipe merită să lupte în acest retur de semifinală cu atât mai mult cu cât se întrevede o finală accesibilă, probabil cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și fructifică la maxim un Derby de România cu care poate nu ne vom mai întâlni prea curând. Ca să nu plângi mai târziu după un FCSB – Dinamo, pariază pe meciul de azi, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, prin site sau prin aplicația de mobil, și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport în valoare de până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează