GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rezultate remarcabile ale jucătorilor români de poker la turneele Pokerstars din octombrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 14:31 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 14:32

Două turnee de poker live Road to PSPC Bucharest și EPT London au ținut comunitățile de jucători în priză

PokerStars, principalul brand global de jocuri de noroc și divertisment on-line, a organizat o serie de turnee europene importante de poker live în luna octombrie, iar românii au avut o experiență extraordinară și rezultate pe măsură: Dănuț Chișu, Andrei Spătaru, Alexandru Papazian, Alin Pandilică și Iosif Spulber se numără printre câștigătorii evenimentelor.

ANDREI SPĂTARU ESTE CÂȘTIGĂTORUL MAIN EVENT-ULUI ROAD TO PSPC BUCHAREST

Road to PSPC Bucharest, organizat de PokerStars în parteneriat cu Pokerfest, a avut loc în perioada 10-16 octombrie, 2022. Câștigătorul este Andrei Sorin Spătaru care și-a adjudecat un Platinum Pass ce îl trimite direct în Bahamas. Andrei este din București, iar din 2011 până în 2017 a jucat poker recreativ, în mare parte jocuri cash. În 2017 a început să joace poker la nivel profesionist. Spătaru a mai câștigat și un Sunday Million și va merge în Bahamas cu mentorul său, Soare Alexandru.

Pachetul Platinum Pass pentru PSPC Bahamas 2023 are o valoare de 30.000 USD și include:

  • Buy-in de 25.000 USD la PSPC
  • Șase nopți de cazare pentru câștigător și un invitat la un hotel de 5 stele
  • Transferuri aeroport
  • 1.900 USD bani pentru cheltuieli
  • Experiențe dedicate câștigătorilor Platinum Pass pe durata evenimentului

Printre câștigători se află și Marian Cosmin Vintilă și Cristian Marian Enache. 

Cristian Marian Enache a cucerit primul trofeu al evenimentului PokerStars Road to PSPC Bucharest, la evenimentul secundar „Mini Cup”, în timp ce Marian Cosmin Vintilă a câștigat al doilea eveniment secundar PokerStars Road to PSPC NLH Turbo Deepstack Knockout. 

EVOLUȚIA ROMÂNILOR LA EPT LONDON

Turneul PokerStars European Poker Tour (EPT) s-a desfășurat în perioada 18-29 octombrie la Hilton Park Lane. Cu EPT London, PokerStars a revenit în capitala britanică pentru prima oară în 8 ani.

Rezultate remarcabile ale jucătorilor români de poker la turneele Pokerstars din octombrie

Sala fremăta de emoție încă de la primele mâini jucate la mese, dar nu putea fi decât un câștigător la fiecare dintre ele și astfel masa finală a fost stabilită. Românii au avut o evoluție deosebită, alături de campioni internaționali. 

Producătorul de filme și jucătorul de poker Dănuț Chișu a fost singurul român în finală și a încheiat Main Event EPT London pe locul al cincilea, adjudecându-și premiul de 175.250 GBP. Dănuț Chișu a fost prezent în ultima zi a Main Event-ului EPT London, un turneu cu buy-in de 5.300 GBP și fond de premii de 3.632.650 GBP, intrând în finală pe locul al doilea, cu un stack de 5.025.000 jetoane.

Masa finală de la Main Event EPT London 2022: 


Loc 1: Jack Sinclair, Regatul Unit, stack de 4.840.000 
Loc 2: Alexandre Vuilleumier, Elveția, stack de 1.695.000
Loc 3: Ian Hamilton, Regatul Unit, stack de 3.505.000
Loc 4: Dănuț Chișu, România, stack de 5.025.000
Loc 5: Roman Hrabec, Republica Cehă, stack de 6.135.000
Loc 6: Nils Pudel, Germania, stack de 1.270.000

Rezultate remarcabile ale jucătorilor români de poker la turneele Pokerstars din octombrie

La același eveniment, jucătorul român de poker Alexandru Papazian a obținut un rezultat excelent la turneul European Poker Tour London, unde a câștigat turneul No Limit Hold'em – Six Handed de 2.100 GBP cu un premiu în valoare de 51.200 GBP.

Alin Pandilică a fost foarte aproape să câștige primul lui turneu major din carieră și a încheiat pe locul al doilea la turneul Pot Limit Omaha cu buy-in de 5.200 GBP la EPT London și un premiu de 50.200 GBP.

Iosif Spulber a câștigat turneul Platinum Pass Flipout care a avut loc sâmbătă dimineața (22 octombrie) la European Poker Tour (EPT) London. În vârstă de 32 de ani, inginerul software și jucătorul amator de poker din România este și membru al comunității Lex Veldhuis de pe Twitch și a participat la Lex Live. „Pur și simplu ador pokerul pe Twitch,” a declarat. „Cred că are multe elemente care îl fac perfect pentru streaming. Este atât de dinamic, întreaga audiență ‘investește’ în deep runs, iar emoția atunci când urmează să se întâmple ceva spectaculos este o nebunie.”

De asemenea, jucătorii români Robert Macsim și Stefan Ianuszewicz au obținut rezultate fabuloase în cadrul turneului EPT London. 

Stefan Ianuszewicz a reușit să se claseze pe locul al 9-lea la turneul UKIPT High Roller și a câștigat un premiu în valoare de 23.050 GBP, în timp ce Robert Macsim a condus cele două mese finale ale turneului Platinum Pass Mystery Bounty de 3.000 GBP asigurându-și un premiu de 53.100 GBP.

VIITOARELE EVENIMENTE LIVE SPONSORIZATE DE POKERSTARS: 

PokerStars aduce experiența sa unică de poker live jucătorilor de poker și fanilor din întreaga lume. 

* 22-27 noiembrie, 2022: French Poker Series Aix-en-Provence 
* 7-18 decembrie, 2022: European Poker Tour Prague
* 22 ianuarie – 3 februarie, 2023: PokerStars Caribbean Adventure care include campionatul PokerStars Players NL Hold'em Championship

Pentru detalii suplimentare despre turneele live, faceți clic aici.

Pentru orice informații suplimentare, contactați [email protected]

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opțiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva și oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deținut în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil! Pentru informații suplimentare despre jocul responsabil, accesați pagina web la adresa https://www.pokerstars.ro/about/responsible-gaming/  

18+. Licența nr. L1160658W000323. Joacă responsabil. Se aplică termeni și condiții.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează