GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Ally: consola care definește o nouă experiență de gaming portabil

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2023 12:18 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 12:18

Consola portabilă ROG Ally este produsul revoluționar pentru pasionații de jocuri al acestui an, fiind capabilă să ruleze fără efort cele mai noi jocuri AAA la rezoluție Full HD în condiții de silențiozitate totală. ROG Ally este un dispozitiv cu o performanță remarcabilă, fiind echipat cu noul procesor AMD Ryzen Z1 și Z1 Extreme, un APU conceput special pentru jocurile ce rulează pe sistemul de operare Windows 11, versiunea preinstalată din fabrică pe ROG Ally.

Pentru un entuziast al jocurilor video care își dorește să se joace oriunde și oricând, ROG Ally este consola care garantează performanță, eficiență și adaptabilitate de neîntrecut, în orice circumstanțe. Din aceste motive, ROG Ally este o idee excelentă de cadou de Crăciun pentru o persoană apropiată.

Jocurile preferate la rezoluție Full HD, fără a compromite nivelul de detaliu

La o primă vedere, noua consolă ROG Ally iese în evidență prin platforma software folosită pentru că inginerii ASUS au ales bine-cunoscutul sistem de operare Windows 11. Motivul este unul simplu: pentru ca tu să te poți juca orice joc compatibil Windows când călătorești fără a compromite performanța și grafica, indiferent de genul de joc abordat. Procesorul AMD Ryzen din seria Z1 și placa video bazată pe RDNA 3 compun duo-ul care îți permite să rulezi orice joc la rezoluție 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel de detalii surprinzător pentru un dispozitiv portabil.

Pentru a îmbogăți experiența de joc oferită de ROG Ally, consola este dotată cu un ecran tactil IPS de 7 inch cu frecvență de actualizare de 120 Hz și compatibilitate FreeSync Premium, tehnologie care sincronizează reîmprospătarea ecranului cu frame rate-ul din joc, pentru animații fără întreruperi.

ROG Ally: consola care definește o nouă experiență de gaming portabil

Cu un design confortabil și o greutate redusă de numai 608 grame, ROG Ally este o consolă portabilă și ergonomică, ideală pentru gaming-ul de lungă durată, indiferent de locație. Poți să te joci în aer liber, să o conectezi la un TV pentru a te bucura de un ecran mai mare sau pentru a te juca cu prietenii, iar prin conectarea la o placă video externă ROG XG Mobile dotată cu un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090 în configurația de top poți atinge un nivel de performanță imposibil până de curând într-un volum atât de compact.

Cu ajutorul aplicației ROG Armoury Crate SE, o versiune special optimizată pentru ROG Ally, îți poți personaliza experiența de joc în funcție de gusturile tale. Aplicația Armoury Crate îți oferă posibilitatea de a modifica parametrii componentelor, efectele iluminării Aura Sync și de a reorganiza funcțiile butoanelor consolei. Designul carcasei a fost proiectat cu atenție pentru ergonomie maximă, lucru care se traduce printr-o manevrare excelentă când te joci sau când navighezi pe desktop-ul Windows.

O consolă portabilă cu performanțe next-gen

Configurația hardware a lui ROG Ally se bazează pe un procesor AMD Ryzen din seria Z1, o variantă special proiectată pentru jocuri pe mobil, îmbinând arhitectura Zen 4 cu grafica RDNA 3 cu 12 unități de calcul (Z1 Extreme) sau 4 pentru Z1. Procesorul cu 8 nuclee și 16 fire de execuție în varianta Extreme livrează o putere de calcul impresionantă de 8.6 teraflopi, comparabilă cu consolele de sufragerie, adică suficientă pentru a reda orice fel de joc, fie el titlu AAA sau producție indie. Procesorul este însoțit de 16 GB de memorie RAM LPDDR5, rulând la un foarte rapid 6400 MHz, iar stocarea jocurilor și documentelor personale se realizează pe o unitate SSD de 512 GB. Pentru mai mult spațiu, poți adăuga oricând carduri microSD UHS-II folosind portul dedicat.

ROG Ally este o consolă portabilă cu adevărat specială care nu compromite experiența de utilizare cu care te-ai obișnuit de la calculatoarele de gaming, fiind capabilă să ruleze orice aplicație sau joc compatibil cu Windows 11. Poți accesa jocuri de pe multiple platforme precum Steam, Origin, Epic Games Store sau GOG, dar și magazinul Microsoft Store. Nu contează de unde îți cumperi jocurile, pentru că ROG Ally poate accesa toate aceste librării ca și cum te-ai juca pe un PC obișnuit.

ROG Ally: consola care definește o nouă experiență de gaming portabil

ASUS a inovat și la capitolul sistem de răcire, dotând ROG Ally cu noul sistem Zero Gravity care păstrează componentele la o temperatură ideală în timpul ședințelor lungi de joc. Acesta include două ventilatoare și un radiator cu lamele extrem de subțiri, la care se adaugă și câteva conducte de căldură cu coeficient de fricțiune mare. Sistemul de răcire își păstrează eficiența în orice orientare a consolei, garantând o eliminare eficientă a căldurii prin multiplele guri de ventilație, indiferent de puterea selectată pentru APU-ul AMD care poate ajunge până la un remarcabil 30 Watti.

ROG Ally (RC71L) este însoțit de o versiune de probă a abonamentului Xbox Game Pass care își oferă acces gratuit timp de 90 de zile la o bibliotecă bogată de titluri pe care le poți instala și juca după bunul plac.

Poți comanda consola ROG Ally la prețuri promoționale, în luna decembrie, direct de la partenerii autorizați ASUS sau din eShop ASUS România.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează