GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Strix: laptopuri pentru iubitorii eSports

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 10:25 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 10:25

Fanii concursurilor de jocuri, înlocuitoarele LAN party-urilor de altădată, au la dispoziție modelele de laptopuri ROG din gama Strix care oferă vitezele necesare în turnee prin configurații performante, cu afișaje ultra-rapide, de până la 360 Hz ce îți aduc un avantaj important în fața competiției.

Dacă vrei să te joci la cel mai înalt nivel, nu poți face acest lucru fără echipamentul corespunzător. Gama de laptopuri ROG Strix abordează cu succes orice provocare cu ajutorul procesoarelor de ultimă generație, însoțite de plăci video din gama NVIDIA GeForce până la RTX 3080 și o serie de tehnologii ROG gândite special pentru a veni în ajutorul gamerilor.

Toate modelele ROG Strix din noua gamă oferă o putere de foc concentrată într-o carcasă portabilă, fără să compromită performanțele componentelor de ultimă generație. Modelele Strix cu ecran de 15 inch sunt cu 7% mai compacte, iar cele de 17 inch cu 5% mai mici față de generația anterioară. Portabilitatea sporită înseamnă un laptop mai ușor de transportat, capabil să lanseze rapid jocurile favorite într-o experiență imersivă datorită raportului excelent ecran-carcasă de 85% cu margini ultra-subțiri.

ROG Strix: laptopuri pentru iubitorii eSports

ROG Strix G15 G513 – performanțe fără compromisuri

Chiar și cele mai accesibile configurații, precum ROG Strix G15 G513, oferă suficientă putere pentru cele mai populare titluri eSports, la un număr impresionant de cadre pe secundă, care beneficiază de pe urma ecranului de 15.6 inch cu tehnologie IPS și rată de împrospătare de 144 Hz.

La baza acestei configurații stă un procesor AMD Ryzen 7 4800H, ajutat de o placă video GeForce RTX 3050 cu 4 GB VRAM. Cei 16 GB RAM, cu viteză de 3200 MHz, pot fi dublați la 32 GB, dacă fluxurile de lucru productive cer acest lucru, pentru că acest ROG Strix G15 este un laptop versatil capabil să îți aducă un spor de productivitate în orice situație, nu doar în jocuri.

Încărcarea aplicațiilor și jocurilor se face de pe un SSD rapid tip NVMe, iar de conexiunea stabilă la internet se ocupă un modul WiFi 6 2x2.

Nu în ultimul rând, ROG Strix G15 se distinge prin aspectul sportiv atrăgător, cu finisaje de aluminiu și texturi speciale, aspect care poate fi personalizat după bunul plac cu cele trei plăcuțe interschimbabile Armor Cap incluse în pachet.

ROG Strix SCAR 15 G533 – joacă-te la cel mai înalt nivel

Loviturile la cel mai înalt nivel de precizie au nevoie de detaliile bogate pe care le oferă ecranul lui ROG Strix SCAR 15 G533, un superb panou IPS cu rezoluție WQHD și rată de împrospătare a imaginii de 165 Hz. Nu doar jocurile beneficiază de pe urma culorilor realiste care acoperă integral spectrul cinematografic DCI-P3, ci și creatorii de conținut atrași de performanța fără limite oferită de ROG Strix SCAR 15.

Modelul prezentat este capabil să accelereze munca și distracția cu ajutorul unui CPU AMD overclockabil, modelul Ryzen 9 5900HX, ce rulează până la 54W de putere susținută, împreună cu GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 3060 sau 80W independent. Cei 16 GB RAM pot fi extinși până la nu mai puțin de 64 GB, iar SSD-ului NVMe i se poate adăuga un al doilea disc în configurație RAID 0 pentru performanță dublă.

Toată această performanță se reflectă în liniile atent tăiate de pe capac și accentele Aura Sync, stilizate pentru a-ți ilumina creativitatea, cu un logo ROG metalic strălucitor, prin tastatura optico-mecanică cu personalizare la nivel de tastă și LED-urile care emit o lumină constantă în jurul bazei carcasei și în adâncitura plasată strategic peste ecran.

ROG Strix SCAR 17 G733 – victoria depinde doar de tine

Uneori un ecran mare este singura soluție. În cazul lui ROG Strix SCAR 17 G733, asta nu înseamnă un laptop pe care să nu îl poți căra în ruscac, pentru că laptopul cântărește doar 2.7 kg în configurația cu cele mai puternice componente. 

Componenta care iese în evidență cel mai mult este fără îndoială ecranul IPS cu rată de împrospătare de 360 Hz și timp de răspuns de doar 3 ms. În concursurile care se desfășoară la cel mai înalt nivel, orice avantaj este binevenit, iar cei 360 Hz pot însemna diferența între învingere și victorie. Trebuie menționată că această realizare s-a făcut fără a compromite acuratețea culorilor.

Fluența jocurilor la acest nivel este asigurată de un procesor AMD Ryzen 9 5900HX ce poate fi supratactat cu ușurință cu ajutorul centrului de comandă Armoury Crate și o placă video Nvidia GeForce RTX 3080 cu 16 GB de memorie VRAM. Sistemul de răcire a fost optimizat pentru a face față oricărei situații și folosește două ventilatoare cu 84 de lamele fiecare, ce împing aerul fără zgomot prin cele patru radiatoare configurate pentru un nivel redus al turbulențelor.

Cei care utilizează un ROG Strix SCAR 17 pentru fluxuri de productivitate au la dispoziție nu mai puțin de 64 GB RAM și pot crește rapid capacitatea de stocare pentru aplicații, jocuri și fișiere importante adăugând un al doilea SSD tip NVMe în slotul M2 suplimentar.

ROG Strix: laptopuri pentru iubitorii eSports

Seria ROG Strix oferă numeroase configurații care au în comun aceeași atenție la detalii, un design distinct și performanța de care depinzi pentru a câștiga un turneu de jocuri sau a te relaxa pur și simplu după o zi aglomerată.

Toate laptopurile prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ROG România, așa că te invităm să verifici oferta curentă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează