GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): un laptop care bate toate recordurile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 13:06 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 13:06

ASUS Republic of Gamers (ROG) este un sinonim pentru performanță absolută, iar ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este un laptop de gaming ultra-performant care integrează cele mai puternice componente disponibile și le răcește cu ajutorul unul sistem de răcire pe măsură pentru a oferi o experiență de impecabilă în jocuri, totul fiind integrat într-o carcasă personalizată cu accente cybertext întipărite cu o cerneală specială, invizibilă.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este exponentul ideii că laptopurile de gaming pot fi cel puțin la fel de puternice ca sistemele desktop printr-o atentă selecție a componentelor și prin implementarea unei soluții de răcire ingenioase, oferind simultan un stil vizual deosebit pe care îl poți personaliza cu ajutorul capacelor Armor Caps și prin alegerea unui mod de iluminare al elementelor RGB care îți reflectă cel mai bine personalitatea.

Un nou standard de performanță pentru un laptop de gaming

Nucleul lui ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este reprezentat de procesorul Intel Core™ i9-12950HX din generația a 12-a, un cip cu 16 nuclee și 24 de fire de execuție paralele tactate la o frecvență maximă de 5.2 GHz în cazul nucleelor Performance, rezultând un nivel de performanță incredibil în aplicațiile optimizate pentru execuție pe un singur fir, categorie din care fac parte, bineînțeles, și cele mai recente titluri folosite în competițiile eSports.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): un laptop care bate toate recordurile

Procesorul cu TDP tipic de 65W poate fi configurat foarte simplu din panoul de comandă Armoury Crate în modul Manual până la o putere maximă turbo PL2 de 175W, mult mai puțin restrictivă, rezultând un nivel de performanță remarcabil în aplicațiile de creație și productivitate care nu utilizează prea mult placa video. Testat în modul Turbo, ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) a reușit să obțină un scor incredibil de 22.257 puncte în testul Cinebench R23, la nivelul celor mai puternice sisteme desktop ale momentului.

Rularea jocurilor eSports la un număr ridicat de cadre pe secundă sau a titlurilor AAA la detalii ultra este posibilă pentru că ASUS folosește cea mai rapidă placa video a momentului, NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti, model care poate atinge un TGP maxim de 175W cu ajutorul tehnologiei Dynamic Boost. În funcție de tipul de jocuri pe care le preferi, va trebui să te decizi între două ecrane superbe pentru gaming: un model cu rezoluție QHD și împrospătare la 240 Hz și unul cu rezoluție Full HD cu împrospătare la 360Hz, ambele panouri fiind foarte rapide grație timpului de răspuns de 3 milisecunde, oferind, însă, și o experiență multimedia impecabilă datorită suportului pentru standardul Dolby Vision. Ambele panouri sunt compatibile cu Adaptive Sync, tehnologie care permite afișarea imaginilor în mișcare fără întreruperi deranjante.

ROG Intelligent Cooling, un sistem de răcire regândit de la zero

Performanța de care este capabil ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) nu este una de moment, pentru că nivelul acesteia este menținut constant pe durata sesiunilor lungi de gaming datorită ROG Intelligent Cooling, noul sistem de răcire ultra-modern care a fost reproiectat pentru potențial maxim. 

Astfel, a fost luată decizia de a utiliza un compus termic ce folosește metal lichid, rezultatul imediat fiind reducerea temperaturilor maxime pentru procesor și placa video cu încă 5 grade în comparație cu compușii din metal lichid normali.

De asemenea, camera de vapori a fost redesenată pentru a acoperi 48.8% din componentele plăcii de bază, obținându-se, astfel, un transfer termic mai bun pentru procesor, cipul video, și pentru sistemul de alimentare al acestora. Rezultatul este cel pe care îl intuiești: performanță maximă în orice situație.

Stilul iconic SCAR, perfecționat cu accente inedite

Inginerii ASUS au ascuns o surpriză pentru cei care își vor cumpăra laptopul ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): în diverse locuri, pe carcasa laptopului au fost întipărite cu o cerneală specială, invizibilă cu ochiul liber, mai multe indicii secrete de care vei avea nevoie pentru a obține victoria în jocul SCAR Runner, un titlu parkour din universul ROG SAGA. Indiciile pot fi descoperite cu ajutorul lanternei UV din pachetul de accesorii.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): un laptop care bate toate recordurile

Laptopul de gaming ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este disponibil pentru a fi cumpărat în variate configurații direct din eShop ASUS România.

La final îți semnalăm și campania Părerea ta contează, unde te poți înscrie prin publicarea unei recenzii scurte de utilizare a noului tău laptop ASUS în lungime de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante și vei primi în mod gratuit un an de extindere a garanției produsului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează