GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Zephyrus G16 (GU605): noul standard pentru laptopurile de gaming

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 14:44 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 14:49

Familia de laptopuri de gaming ROG Zephyrus primește anul acesta noi membri cu specificații și caracteristici exclusiviste, de la ecranul OLED ROG Nebuna Display de 16 inch și carcasa din aluminiu prelucrat CNC, până la configurațiile de top care includ până la o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4090 laptop GPU.

În ultimii ani, familia de laptopuri ROG Zephyrus a avut parte de schimbări semnificative de configurație. Noul ROG Zephyrus G16 (GU605) redefinește conceptul de laptop de gaming premium, lucru evident încă de la primul contact cu carcasa din aluminiu anodizat prelucrat CNC, ultrasubțire și elegantă, senzație care continuă la apăsarea tastei de alimentare din sticlă.

ROG Nebula Display: poarta către o nouă lume vizuală

 

ROG Zephyrus G16 (GU605): noul standard pentru laptopurile de gaming

Ecranul OLED ROG Nebula Display, cu timpi de răspuns ultra-rapizi și contrast incredibil, este premiera absolută a noului ROG Zephyrus G16 (GU605). Fie că te joci, lucrezi la proiectele tale creative sau vizionezi conținut media, experiența vizuală va fi una nemaiîntâlnită datorită acoperirii 100% a spectrului de culoare DCI-P3.

Rezoluția fină 2.5K (2.500 x 1.600 pixeli), rata de contrast incredibilă care se datorează tehnologiei OLED, dar și timpii de răspuns ultra-rapizi de 0.2 milisecunde, fac ca imaginile să fie extrem de realiste.

Pentru că vorbim de un panou dedicat gamingului, ROG Nebula Display vine cu o rată de împrospătare a imaginii de 240Hz care reduce la minim întârzierile, iar împreună cu tehnologia G-Sync care elimină tering-ul și stuttering-ul oferă o experiență în jocuri impecabilă, fără artefacte sau întreruperi deranjante.

Performanțele laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) fac din acesta un companion de nădejde și atunci când vorbim de fluxuri de lucru creative, iar cu ecranul validat Pantone pentru un Delta E mai mic de 1 poți fi sigur de precizia culorilor afișate.

Performanță de top, portabilitate excepțională

ROG Zephyrus G16 (GU605): noul standard pentru laptopurile de gaming

Deși are un ecran de 16 inch, ROG Zephyrus G16 (GU605) cântărește doar 1.85 kg, ceea ce îl face ultra-portabil, grație și grosimii profilului de doar 1.49 cm.

Construcția sa din aluminiu anodizat, prelucrat CNC, nu este doar ușoară, dar și rezistentă și are și un design elegant. Finisajul mat, disponibil atât pe alb, cât și pe negru, și prezența Slash Lighting array personalizabilă cu 15 animații preprogramate îi conferă laptopului stil și distincție.

ROG Zephyrus G16 (GU605) poate înlocui fără efort un sistem desktop, fiind dotat cu componente de ultimă generație, până la un procesor Intel Core Ultra 9 185H cu 16 nuclee, 22 de fire de execuție și accelerator AI Boost NPU, ajutat de o placă video dedicată NVIDIA până la modelul de top GeForce RTX 4090 Laptop GPU.

Răcire revoluționară cu ROG Intelligent Cooling

Performanțele fără egal ale laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) nu ar fi posibile într-un profil atât de subțire fără un sistem de răcire capabil să răcească eficient și silențios componentele de ultimă generație. ROG Intelligent Cooling utilizează o combinație îmbunătățită de tehnologii care mențin laptopul rece pe tot parcursul sesiunilor intense de jocuri sau de lucru la care ar putea fi supus.

Complet reproiectat, sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling a primit câteva tehnologii noi de răcire printre care a 2-a generație de ventilatoare Arc Flow și un radiator cu ieșire dublă. În varianta sa cea mai puternică, acesta folosește o cameră de vapori, împreună cu sistemul Tri-Fan, în timp ce pasta termică cu metal lichid este prezentă pe toate configurațiile.

ROG Ingelligent Cooling nu este doar un sistem de răcire silențios la încărcare maximă, ci poate oferi răcire 0dB în utilizare ușoară, ceea ce-l face unul dintre cele mai bine răcite laptopuri în acest moment.

ROG Zephyrus G16 (GU605), laptopul de gaming premium ultra-portabil și performant, este disponibil chiar acum în eShop ASUS România.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează