GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România are cota 4.00 la victorie, în Norvegia! Ultimele dueluri cu nordicii au adus surprize la pariuri și lacrimi pentru "tricolori"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 18:48

Norvegia întâlnește România vineri seară, de la ora 21:45, în etapa a treia a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. S-au disputat patru dueluri directe între cele două naționale până acum, iar "tricolorii"au un singur succes la activ, obținut în 1981, scor 1-0 pe teren propriu (gol Țicleanu). Ultimele două întâlniri cu nordicii au adus dezamăgiri uriașe pentru naționala României.

Cotele partidei (la Fortuna)
Norvegia - România
2.05 3.40 4.00

Cele două echipe au fost rivale în calificările pentru Euro 2004, într-o perioadă în care România era antrenată de Anghel Iordănescu și beneficia de talentul unor jucători de atac redutabili, precum Adi Ilie, Ionel Ganea, Viorel Moldovan sau Adrian Mutu.

Partida tur s-a disputat la București, pe 12 octombrie 2002, pe un gazon distrus de ploaie. Terenul dificil i-a ajutat pe nordici, care au venit pe Ghencea să facă un joc totalmente distructiv, cu gândul la o remiză albă. România a dominat teritorial, dar nu a putut profita de avantajul tehnicii superioare, iar norocul le-a surâs norvegienilorpe final de meci.

La un corner de pe partea dreaptă, Steffen Iversen s-a înălțat și a finalizat cu o lovitură de cap din careul mic ('83), aducând un succes nesperat pentru oaspeți!

Din tabăra norvegiană făceau parte jucători precum Riise, Berg, Carew sau Solskjaer, iar fanii "tricolori"au plecat acasă dezamăgiți, în ciuda prestației bune a favoriților. De altfel, România pornise cu prima șansă și la casele de pariuri, unde victoria elevilor lui Anghel Iordănescu era cotată cu 2.10.

Nedreptate la retur pentru "tricolori"

Situația s-a schimbat în retur, când România a mers la Oslo pentru revanșa din deplasare, una decisivă pentru șansele noastre de calificare.

România a venit să atace și pe Ullevaal, chiar dacă Norvegia era considerată favorită la pariuri, "tricolorii"fiind cotați cu 3.60 pentru un succes. Pe 11 iunie 2013, în urmă cu fix șase ani, meciul a fost din nou de partea nordicilor.

Ionel Ganea a deschis scorul pentru România ('64), dar arbitrul slovac Lubos Michel a privat echipa lui Anghel Iordănescu de victorie. În minutul 77, John Carew a atins mingea cu mâna în careul "tricolor", dar centralul a considerat că hențul a fost comis de Cristi Chivu, care se apăra în spatele masivului atacant norvegian!

S-a dictat penalty pe nedrept, iar Ole Gunnar Solskjaer a transformat lovitura de pedeapsă ('78), aducând gazdelor o remiză nemeritată.

Coșmar nordic în preliminariile CE 2004

Din cauza acestui rezultat, România s-a văzut pusă într-o situație foartedelicată. Naționala "tricoloră"avea nevoie de victorie în ultima etapă, pe terenul Danemarcei, dar meciul s-a încheiat 2-2, chiar dacă România a condus din nou, după un joc ofensiv excelent.

A fost 2-1 pentru români  până la ultima fază, când Martin Laursen a înscris în poarta lui Lobonț și a adus egalarea pe arena din Copenhaga.

România a terminat grupa preliminară pe locul 3, cu 14 puncte, la egalitate cu Norvegia, care a beneficiat de rezultatele directe favorabile și s-a calificat la baraj, de pe locul 2.

Grație reușitei decisive a lui Laursen, Danemarca a câștigat grupa de calificare, cu 15 puncte.

Cota 2.40 pentru un pariu pe goluri

Pe 6 iunie 2019, România are cotă 4.00 la Fortuna pentru un succes pe terenul Norvegiei, unde amatorii de pariuri pe goluri au cota 2.40 pentru un meci cu cel puțin trei reușite.

Pariul "Peste 2,5 goluri" a fost însă pierzătorîn fiecare din cele patru dueluri directe de până acum! La Fortuna, gazdele de la Oslo au cota 2.05 pentru succes în fața tricolorilor, dar cei care includ victoria Norvegiei pe bilete pot beneficia de o cotă de 2.59, grație promoției Fortuna Plus. Naționala lui Lars Lagerback are doar două eșecuri în ultimele 12 partide oficiale.

  • Voi pe cine mizați vineri?

Pariați AICI pe rezultatul partidei dintre Norvegia și România!

 

 

2.05este cota pentru pariul "ambele marchează" în partida dintre Norvegia și România

1.62este cota pentru cel puțin un gol marcat de naționala pregătită de Cosmin Contra

1 eșeca suferit România în ultimele 12 partide oficiale, 1-2 cu Suedia, în preliminariile Euro 2020

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  06 Iunie 2019, 15:20

Ne cocoseaza norvegienii , cand vad selectia facuta , conteaza doar interesul samsarilor , pilele , cine a fost taticul.....ma gandesc ca nu avem nici o sansa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează