GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROMÂNIA-BELARUS, Supermeciul care ne pune cel mai bine pe ruta Germania 2024?!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2023 17:19 / Actualizat luni, 27 martie 2023 17:19

Nu a fost cel mai încântător joc sâmbătă seara, dar este important că România s-a impus cu 2-0 în Andorra. Ai noștri împart acum primul loc din grupa I cu Elveția, cea care a trecut fără probleme de adversara noastră de marți, 5-0 contra Belarusului, într-un meci jucat la Novi Sad. În celălalt meci, a fost Israel-Kosovo 1-1, astfel că România are toate șansele să ocupe cel puțin locul 2 după primele două etape din preliminariile Euro 2024. 

A FOST PLOAIE DE GOLURI ÎN ULTIMUL MECI DIRECT

 Este prima confruntare dintre cele două naționale din noiembrie 2020 încoace. Atunci, într-un joc de verificare, România a trecut de Belarus cu 5-3, la București

 Acest meci a fost precedat însă de două dueluri inconfortabile pentru ”tricolori”. În preliminariile Euro 2012, naționala de la Minsk a blocat România cu două remize (0-0/2-2). Au fost singurii pași greșiți în fața bielorușilor. În calificările pentru Euro 2008, ne-am impus cu 3-1 în ambele jocuri, iar într-un amical din 2004 a fost 2-0, acasă, pentru români. 

FĂRĂ PROBLEME CÂND SUNTEM FAVORIȚI 

Man și Alibec au dus victoria din Andorra, astfel că echipa lui Edward Iordănescu a ajuns la trei triumfuri în ultimele patru partide. România nu a reușit victorii prea răsunătoare în ultimii ani, dar nu are probleme majore atunci când se confruntă cu echipe cotate sub valoarea ei 

Avem parte de spectacol mai nou, în jocurile României: în ultimele patru dispute ale ”tricolorilor”, s-au marcat 15 goluri în total. Este timpul ca elevii lui Iordănescu jr. să-și bucure fanii. Numai două victorii are România în ultimele șase meciuri de acasă, este vorba de triumfurile cu Finlanda (1-0) și Bosnia-Herțegovina (4-1), în Liga Națiunilor. De asemenea, România primit gol în patru din ultimele cinci jocuri de acasă. Iar cinci din ultimele șapte partide domestice a avut la final scor strâns. 

În Andorra, Alibec a ajuns la a treia reușită la reprezentativă. Atacantul Farului are un sezon bun, marcând de 11 ori în actuala ediție de SuperLiga. 

TRASEU FOARTE MODEST PENTRU OASPEȚI 

Echipa lui Georgy Kondratev a pierdut ”acasă” cu 0-5 contra Elveției, trupă care conducea deja din minutul 29 la scor de forfait. Naționala de la Minsk are o perioadă foarte slabă, terminînd pe locul 4 în grupa ei din Divizia C de UNL, fără vreo victorie, cu numai 3 puncte la activ. 

Bielorușii au numai o victorie în ultimele nouă partide, un 1-0 cu Siria, în 17 noiembrie 2022!

Dacă vrei să te bucuri de meciurile din preliminarii și din postura de parior, îți recomandăm să joci responsabil și să alegi mereu informat, pariurile și cotele care te conving!

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  28 Martie 2023, 16:30

” Super Meciul ” ... dacă și această partidă o putem evidenția la modul superlativ , ne-am spre apusul fotbalului românesc . Două echipe codașe care joacă de dorul leli .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează