GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

România - Croația: cota 3.85 pentru o victorie a "tricolorilor", care au avut cea mai bună defensivă din preliminarii

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 11:01

Naționala U21 a României își începe marți aventura la Campionatul European din Italia, unde se va duela în primul meci cu reprezentativa Croației. Partida va avea loc de la ora 19:30 și prinde naționala tricoloră în formă bună. Fortuna oferă cota 3.85 pentru victoria echipei lui Mirel Rădoi!

Cotă 55.00 pentru trei goluri în prima repriză

Deși croații antrenați de Nenad Gracan pornesc favoriți, tricolorii au motive să fie optimiști, după ce au învins Danemarca (1-0) în ultimul amical dinaintea turneului final. Fără Nedelcearu, Drăguș și Răzvan Marin, România are cotă 1.45 să înscrie în fața Croației, care mizează pe jucători de certă valoare precum Halilovic. Tot la Fortuna puteți încerca pariuri pe goluri, la cote atractive: un meci cu cel puțin trei reușite are cota 2.04, iar cei care cred că România va marca de cel puțin două ori pot paria pe cota 3.30! Un pariu pe trei goluri înscrise de România în prima repriză are cota 55.00.

Doar 4 goluri primite în 10 partide

Cert este că favoriții vor avea o misiune grea în fața fundașilor lui Mirel Rădoi. România este echipa care a încasat cele mai puține goluri în preliminariile pentru Euro U21, cu doar 4 goluri primite în 10 partide. Tricolorii mici nu au mai participat la un turneu final din 1998, când au reușit să ajungă până în sferturile de finală ale competiției. Având în vedere că a marcat o singură echipă în 5 din precedentele 6 partide jucate de România, pronosticul "nu marcheaza ambeleechipe" poate fi încercat la partida de marți seară. Fortuna oferă cota 1.97 pentru acest pariu.

La fel ca nationala Romaniei, croații se afla la doar a doua participare la un turneu final al Campionatului European de tineret, prima participare fiind in anul 2000. Naționala croată joacă ofensiv, într-un modul 4-3-3, iar in 5 din ultimele 7 meciuri ale lor s-au vazut cel puțin trei goluri marcate. Romania U21 și Croația U21 nu s-au mai întâlnit până acum, dar promit un duel echilibrat, în care se va pune mai mare accent pe siguranța defensivă, mai ales în prima repriză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează