GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România - Georgia: Câștigă naționala la primul meci cu suporteri în tribune? Cotă mărită la 10 pentru victoria României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 00:45 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 00:48

România - Georgia se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă amicală care va avea loc la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. Va fi primul meci de acasă pentru naționala României care se va disputa cu suporteri: 4.000 de suporteri sunt așteptați în tribune!

După 565 de zile, România va avea din nou suporteri în tribune la un meci al echipei naționale! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi vor avea două meciuri de pregătire: cu Georgia, pe teren propriu, și Anglia, la Middlesbrough. Vor fi primele jocuri după cele două înfrângeri dureroase din preliminariile pentru Campionatul Mondial: 0-1 cu Germania și 2-3 cu Armenia.

România și Georgia nu s-au mai întâlnit în confruntări oficiale din 2001, în preliminariile pentru CM 2002, când „tricolorii” luau patru puncte din dubla cu georgienii: 2-0 în deplasare și 1-1 pe teren propriu. De atunci, cele două naționale s-au întâlnit doar în partide amicale, trei la număr, toate câștigate de România. Cea mai recentă confruntare datează din 2016, partidă terminată cu victoria clară a naționalei noastre, scor 5-1. Stanciu și Keșeru, doi dintre marcatorii de atunci, se află și acum în lotul României. Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 10 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Biletele pentru partida cu Georgia sunt disponibile la stadionul „Ilie Oană” până la startul meciului;
  • Willy Sagnol, fost internațional francez și jucător la Bayern, este selecționerul Georgiei;
  • Georgia a jucat baraj pentru calificarea la EURO 2020, dar a fost învinsă de Macedonia de Nord.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 10, în loc de 1,70. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează