GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România - Islanda: Tricolorii vor să facă încă un pas spre Cupa Mondială din 2022

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 15:53 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 15:57

Echipa națională a României va încheia în această săptămână preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, iar obiectivul este foarte clar și realizabil: calificarea la baraj. În primă fază, "tricolorii" vor întâlni Islanda, joi, de la ora 21:45, pentru ca trei zile mai târziu să meargă în Liechtenstein.

În clasamentul grupei J, cu două etape rămase de disputat, lucrurile stau astfel: 1. Germania 21 puncte, 2. România 13 puncte, 3. Macedonia de Nord 12 puncte, 4. Armenia 12 puncte, 5. Islanda 8 puncte, 6. Liechtenstein 1 punct. Germania este deja calificată, în timp ce România luptă cu Macedonia de Nord și Armenia pentru locul 2, care duce la baraj.

Față de acțiunea precedentă a echipei naționale, Mirel Rădoi a efectuat cinci schimbări. Mai exact, Virgil Ghiță, Florin Tănase, Dennis Man, Enes Sali și Denis Alibec au fost convocați în locul lui Alexandru Albu, Andrei Cordea, Alexandru Mitriță, Valentin Mihăilă și Claudiu Keșeru.

România e considerată favorită cu Islanda

În secțiunea pariuri preliminarii Cupa Mondială de la Unibet, România pornește ca favorită în confruntarea cu Islanda. "Tricolorii" au cota 1.62 pentru un succes, egalul are cota 4.10, iar victoria nordicilor are 5.60.

Specialiștii așteaptă un meci destul de închis, cu puține goluri, motiv pentru care pariul sub 2.5 goluri marcate are cota 1.72. În schimb, cei care cred că se vor înscrie cel puțin trei goluri pot profita de cota 2.12.

Cei care mizează că o singură echipă va înscrie pot paria pe o cotă de 1.66, în timp ce cota pentru ambele echipe marchează este de 2.16.

Tot din oferta Unibet am ales un pont cu mari șanse de reușită. Astfel, prin funcția Creare Pariu Unibet, se poate miza că România va câștiga și se vor marca mai puțin de patru goluri, la o cotă foarte atractivă: 2.10.

România - Islanda: Tricolorii vor să facă încă un pas spre Cupa Mondială din 2022

Cotele sunt preluate din oferta operatorului Unibet, la care utilizatorii pot profita pe parcursul lunii noiembrie și de extragerile cu premii de top la care se acordă în fiecare săptămână un Audi A4, premii în cash de până la 5.000 RON și altele. 

Cum se poate califica România la baraj

1. Două victorii cu Islanda și Liechtenstein ne vor trimite la baraj indiferent ce se va întâmpla în celelalte meciuri din grupa României.

2. Dacă obținem 4 puncte, vom fi la baraj în cazul în care Armenia și Macedonia de Nord nu fac mai mult de 4 puncte. Cel mai bun scenariu ar fi dacă meciul Armenia - Macedonia de Nord se va termina la egalitate.

3. Dacă obținem 3 puncte, avem nevoie ca Armenia si Macedonia de Nord să nu facă mai mult de 3 puncte. Iar dacă ambele fac 4, se poate ajunge la egalitate în trei la finalul grupei, astfel că ne-ar trebui și o victorie la scor.

La barajul din primăvară se vor califica ocupantele locurilor 2 din cele 10 grupe din preliminarii alături de cele două câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii. Cele 12 echipe vor juca în 3 grupe de câte 4, din fiecare calificându-se una singură (total 3).

În această săptămână se disputa și alte meciuri tari

În această săptămână sunt programate și alte meciuri tari în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, iar două dintre cele mai interesante sunt mai jos, alături de ponturi preluate din oferta Unibet.

Grecia - Spania: Victorie Spania și Ambele echipe vor înscrie, la o cotă de 3.95 oferită de Unibet

Partida va avea loc joi, de la ora 21:45, și are o miză vitală în special pentru iberici, care luptă pentru calificarea directă la Cupa Mondială din 2022.

Înaintea acestei partide, Spania este pe locul 2, cu 13 puncte, două mai puțin decât Suedia. Grecia este pe locul 3 și are șanse teoretice.

Elenii au reușit să smulgă o remiză 1-1 în deplasarea cu Spania, dar acum au practic șanse foarte mici de calificare după eșecul cu Suedia.

Grecia are însă capacitatea să înscrie în poarta Spaniei, ținând cont că a făcut-o în ultimele patru confruntări cu fosta campioană mondială și europeană. Așadar, cota disponibilă la Unibet prin funcția Creare Pariu este mai mult decât atractivă.

România - Islanda: Tricolorii vor să facă încă un pas spre Cupa Mondială din 2022

Italia - Elveția: Victorie Italia și Total goluri sub 4.5, la o cotă de 1.82 oferită de Unibet

Derby-ul grupei C va avea loc vineri, de la ora 21:45, și oferă o confruntare în care se joacă practic cu calificarea pe masă. Ambele echipe au 14 puncte și conduc grupa.

Italia este însă favorită având de partea ei valoarea superioară a lotului și avantajul terenului propriu.

Este de așteptat însă un meci destul de echilibrat, cu puține goluri, astfel că acest pont disponibil în secțiunea Pariuri Combo de pe Unibet merită să primească o șansă, mai ales că în 9 din ultimele 10 meciuri ale ambelor echipe nu s-au înscris mai mult de 4 goluri.

România - Islanda: Tricolorii vor să facă încă un pas spre Cupa Mondială din 2022

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează