PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

România joacă pentru calificarea la e-Euro 2020. Pariază pe meciurile decisive la Superbet!

Luni, 23 Martie, 17:13

EURO 2020 se joacă! Deocamdată, doar în varianta electronică: eEURO 2020. Meciurile de calificare la cel mai mare turneu de e-football sunt la Superbet, iar România e și ea acolo!

Adrian Urma, Cristian Radu, Cezar Amitricioaiei și Valentin Enciu sunt jucătorii care reprezintă naționala noastră, în urma selecțiilor care au avut loc anul trecut.

3 ECHIPE LUPTĂ PENTRU PRIMELE DOUĂ LOCURI

Situația în Grupa B, din care face parte România, este extrem de echilibrată, după primele patru etape. Portugalia și Slovenia sunt la egalitate de puncte, câte 9, în timp ce „tricolorii” se află pe poziția a treia, la două puncte în spate.

În primele 4 meciuri, România a învins Portugalia (2-1) și Liechtenstein (7-1), a terminat la egalitate cu Scoția (1-1) și a pierdut în fața Sloveniei (1-3).

La turneul final din iulie se califică direct câștigătoarea grupei, în timp ce ocupanta poziției a doua va participa la play-off-ul din luna mai. În total, 16 echipe vor lupta pentru titlul continental.

PARIAZĂ PE MECIURILE DIN GRUPA ROMÂNIEI LA SUPERBET! AI CELE MAI AVANTAJOASE COTE!

PORTUGALIA RĂMÂNE FAVORITĂ

În ciuda eșecului suferit în fața României, Portugalia rămâne principala favorită a grupei, lucru confirmat de felul în care a reacționat după pasul greșit. Lusitanii au câștigat următoarele 3 partide de o manieră categorică: 6-1 cu Slovenia, 5-0 cu Liechtenstein și 9-3 cu Scoția.

Este de așteptat ca portughezii să încerce un nou succes la scor și în fața României, pentru a face uitat neaștepta înfrângere din tur, însă „tricolorii” au o șansă importante de a forța o clasare în primele două locuri. În aceste condiții, duelul care deschide ziua în Grupa B are un caracter decisiv.

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET ȘI TRĂIEȘTE ACȚIUNEA PARIURILOR ÎN ORICE MOMENT DIN PROPRIA TA LOCUINȚĂ!

MECIURILE DE AZI ALE ROMÂNIEI

  • România – Portugalia (ora 18:00)
  • România – Scoția (ora 19:00)
  • România – Slovenia (ora 21:00)
  • România – Liechtenstein (ora 22:00)

 Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

rocky2  •  23 Martie 2020, 19:04

Ce gaura le-a facut epidemia căpuşelor astea cu pariuri! Ma unge pe suflet!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1