GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România - Macedonia de Nord: Începem cu dreptul drumul spre Cupa Mondială? Cotă mărită la 50 pentru victoria României

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 11:27 / Actualizat joi, 25 martie 2021 11:27

România - Macedonia de Nord se joacă azi, de la 21:45, în prima partidă din cadrul grupelor de calificare la Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” n-au voie să facă pași greșiți pe Arena Națională pentru a nu-și complica din start șansele la calificare.

România face parte din Grupa J, alături de Germania, Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord și Armenia, iar Mirel Rădoi are ca obiectiv calificarea la turneul final din Qatar. Prima echipă din grupă va merge direct la Mondial, în timp ce echipa clasată pe formația secundă va merge la baraj. Din 1998 n-a mai fost prezentă România la un Campionat Mondial, de atunci „tricolorii” reușind să rateze cinci campanii de calificare.

România și Macedonia de Nord s-au întâlnit ultima dată în 2010, într-o partidă amicală câștigată de macedoneni cu scorul de 1-0. Totuși, în confruntările din „oficiale” România s-a impus de fiecare dată: de două ori în preliminariile pentru Mondialul din 1998 și de alte două ori în preliminariile pentru CM 2006. Cinci victorii a reușit să obțină România în meciurile de debut disputate acasă în preliminariile pentru calificarea la Cupa Mondială. În plus, naționala lui Rădoi e neînvinsă în ultimele două jocuri oficiale: victorie cu Norvegia 3-0 și egal cu Irlanda de Nord. Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Aflat încă în carantină, Mirel Rădoi nu va sta pe bancă României la meciul de azi;
  • Goran Pandev (38 de ani) este cel mai selecționat jucător al macedonenilor - 114 meciuri;
  • Cinci jucători are Macedonia de Nord în campionatele importante din Europa - Alioski (Leeds), Bardi (Levante), Elmas (Napoli), Nestorovski (Udinese) și Pandev (Genoa);
  • Patru „tricolori” evoluează în Serie A - Chiricheș (Sassuolo), Răzvan Marin (Cagliari), Man și Mihăilă (Parma).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează