GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Românii și italienii sunt cei mai colerici! Nemții și englezii își văd de joc! Cartonașe multe se întâlnesc și în cupele europene

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 13:49 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 13:49

Fiecare campionat are specificul lui, iar iubitorii fotbalului știu la ce să se aștepte când privesc meciurile tari de pe continent. În unele se ține de minge și se face posesie, în altele se joacă lungă și pe-a doua, iar în foarte multe se mizează pe stilul heirupist, de luptă. În funcție de aceste abordări se anticipează și pariurile pe cornere, auturi sau cartonașe, despre ultimele urmând să vorbim în acest articol. Asta pentru că este un aspect foarte important, dar și un pariu foarte jucat. O scurtă analiză a campionatelor cele mai urmărite a scos la iveală un grafic foarte interesant. Pariază aici pe cartonașe la meciurile din acest weekend!

Românii stau mult pe jos și cu mâna la buzunar

Dacă te uiți pe cifrele din prima ligă românească, ești tentat să crezi că se joacă la topoare, precum în Marea Britanie a anilor ’80. Media cartonașelor galbene la noi este cea mai mare din topul campionatelor pariate, peste 5 pe meci, iar pariorii s-au prins și joacă mult pe bilete acest pariu, mai ales că sunt și cote foarte bune. Explicațiile pentru care avem această cifră sunt mai multe! În primul rând, fără să se simtă cineva lezat, e vorba de disciplina jucătorilor. 

Apoi, e vorba și despre faptul că nu prea le place contactul fizic, la orice tackling un jucător tăvălindu-se pe jos ca după ce a călcat pe o mină antitanc, în disperarea de a-l impresiona pe arbitru. Nu în ultimul rând, centralii români au și ei o sensibilitate deosebită, căutând orice prilej să ducă mâna la buzunarul cu cartonașe, ca o satisfacție personală inestimabilă. În orice caz, e clar pentru toți! Dacă vrei să pariezi pe cartonașe multe în meci, pariază pe România! 

Află toate noutățile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Italia, Liga Europa, Croația și Spania urmează în top

Noi suntem pe primul loc la numărul de cartonașe galbene arătate pe meci, dar nu te gândi că nu s-a mai văzut așa ceva pe lume! Italienii au și ei sânge latin cald și o medie a galbenelor pe meci de 4,63. În top urmează Liga Europa, prima ligă croată și La Liga spaniolă, toate cu medii de peste 4,5 galbene pe meci. E clar că pariurile peste 3,5 galbene în meci par foarte inspirate la meciurile din toate aceste campionate, iar dacă nu prinzi excepția de la regulă, atunci chiar poți avea un bilet câștigător fără să te intereseze cine câștigă sau câte goluri se marchează!

În Germania și în Anglia se joacă doar cu mingea

Nivelul ridicat de civilizație al unui campionat poate fi măsurat și cu acest barometru al cartonașelor galbene. Întâmplător sau nu, nemții și englezii au cea mai mică medie de avertismente pe meci, sub 4, ceea ce înseamnă că lumea își vede de treabă acolo. Jucătorii joacă și sunt cu ochii doar la minge, nu la adversar, iar arbitrii veghează relaxați și în scop mediator asupra partidei, fără a fi tentați să se facă remarcați cu orice scop. Așadar, în Premier League și în Bundesliga, pariul pe galbene e de obicei sub limita clasică stabilită. Desigur, la Superbet o poți ajusta în sus și în jos, după cum dorești. 

Franța și Liga Campionilor depind de moment

Competiții mai greu de intuit din punct de vedere al numărului cartonașelor galbene acordate sunt Ligue 1 și Liga Campionilor. Ambele oscilează mult și poți prinde etape cu inundații de galbene, dar poți să prinzi și runde liniștite, în care ți se pare că s-a blocat internetul. Reims este o echipă foarte nervoasă în Franța, dar Monaco și Marseille pot să surprindă frumos, atunci când sunt frustrate că nu câștigă un meci sau că jocul nu merge cum vor ele. În Liga Campionilor, cum am menționat. Borussia Monchengladbach – Manchester City n-a produs niciun cartonaș în turul din optimi, în timp ce la celălalt duel germano-englez, Leipzig – Liverpool, s-au acordat nu mai puțin de 7. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

TOP 10! Cele mai mici localități din Primăvara Europeană. Urziceni, abia pe locul 4

Cine va fi Supraviețuitorul? Au apărut SuperCotele!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’. Și Răzvan Simion a fost șocat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează