GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SALARII DIN SPORT

Salarii din sport: Cât câștigă un agent de pariuri?

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 16:55 / Actualizat marti, 31 mai 2022 16:57

Un agent de pariuri din România câștigă în medie 2.450 de lei net pe lună, potrivit Salario, comparatorul de salarii marca eJobs România. Media salarială pentru această poziție se află printre cele mai mici din domeniul Sport & Wellness, alături de cea a kinetoterapeuților, dar peste cea a instructorilor de fitness, care câștigă în medie 2.000 de lei pe lună. În acest moment, peste 420.000 de specialiști și-au introdus veniturile în comparatorul de salariu.

Cel mai mare salariu introdus de un agent de pariuri este de 7.200 de lei net pe lună și a fost înregistrat de un angajat din Capitală. La polul opus, cel mai mic salariu e de 1.497 de lei pe lună, mai arată datele Salario.

„Agențiile de pariuri sportive își extind activitățile, dar și punctele de lucru de la an la an. Astfel, cei care doresc să se angajeze pe astfel de roluri pot opta atât pentru agențiile stradale, dar și pentru cele online, unde există, de asemenea, o paletă largă de joburi disponibile. 

De regulă, tinerii la început de drum se orientează către astfel de locuri de muncă, asociindu-le cu o rampă de lansare pe piața muncii, ceea ce duce însă și la o fluctuație mare de personal. La salariile fixe pe care le câștigă agenții de pariuri se mai adaugă și bonusuri sau bacșișuri. Totodată, ocupanții acestor poziții primesc tichete de masă sau diverse prime”, explică Bogdan Badea, CEO eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

Când vine vorba de distribuția salarială, peste 40% dintre agenții de pariuri din România câștigă sub 2.000 net pe lună, 38,7% obțin salarii cuprinse între 2.000 și 3.000 de lei pe lună, 9,7% între 3.000 și 4.000 de lei. Doar circa 9,7%, ajung să câștige peste 4.000 de lei, mai arată datele Salario.

Cele mai mari salarii pe care le câștigă agenții de pariuri sunt în Capitală, angajatorii oferind în medie 2.900 de lei pe lună. Pe de altă parte, cel mai puțin câștigă agenții de pariuri din Vaslui și Botoșani, cu o medie de doar 1.500 de lei pe lună.

În acest moment, peste 38.000 de locuri de muncă pentru România și străinătate sunt disponibile pe www.ejobs.ro.

* Trustul de presă Ringier, care publică Gazeta Sporturilor, deține și platforma eJobs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează