GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SALARII CRUPIER

Salarii din sport: Cât câștigă un crupier?

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 13:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 13:36

Un crupier din România câștigă în medie 3.700 de lei net pe lună, situându-se la nivelul mediei salariale pe economie, potrivit Salario, comparatorul de salarii marca eJobs România. Media salarială pentru această poziție se află peste cele ale antrenorilor de fitness sau ale kinetoterapeuților, dar se numără și printre cele mai mari salarii din sport & wellness, exceptând pozițiile de management. 

Cel mai mare salariu introdus de un crupier este de 7.500 de lei net pe lună și a fost introdus de un angajat din Capitală. La polul opus, cel mai mic salariu introdus e de 1.900 de lei pe lună și provine de la un angajat din Zalău, mai arată datele Salario. În acest moment, peste 420.000 de specialiști și-au introdus veniturile în comparatorul de salarii.

„Pentru rolul de crupier candidații nu au nevoie de studii superioare, este suficient liceul. Mai sunt și excepții, companii care cer și finalizarea anumitor cursuri. Totuși, marea majoritatea îi pregătesc intern pe cei nou angajați. Cei care doresc să se angajeze pe un astfel de rol au mai multe opțiuni, se pot angaja în cazinourile stradale, dar pot opta și pentru cele online, care sunt tot mai răspândite, dar și pe vasele de croazieră, unde salariile pot depăși 1.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă și bacșișul. Printre principalele skill-uri care se caută pentru astfel de poziții se numără comunicarea sau gândire analitică”, explică Roxana Drăghici, Head of Sales eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

Salarii din sport: Cât câștigă un crupier?

Când vine vorba de distribuția salarială, peste jumătate (55%) dintre crupierii din România câștigă între 3.000 și 4.000 de lei net pe lună, 21,4% obțin salarii între 2.000 și 3.000 de lei pe lună, 14,6% între 4.000 și 7.000 de lei, iar 8,6% sub 2.000 de lei. Doar 2% ajung să depășească 7.000 de lei pe lună, mai arată datele Salario. 

Cele mai mari salarii pe care le câștigă crupierii sunt în București, angajatorii oferind în medie 4.000 de lei pe lună. Pe de altă parte, cel mai puțin câștigă crupierii din Zalău, cu o medie de doar 1.900 de lei pe lună. 

În acest moment, peste 37.000 de locuri de muncă pentru România și străinătate sunt disponibile pe www.ejobs.ro.

* Trustul de presă Ringier, care publică Gazeta Sporturilor, deține și platforma eJobs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close