GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Saltea de spuma sau cu arcuri? Ce varianta ti se potriveste pentru un somn linistit?

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 18:10 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 18:10

Pentru a avea un somn linistit, nu conteaza numai atmosfera din dormitor, compania, ci si calitatea saltelei. Exista pe piata o mare varietate de asemenea accesorii care pot sa transforme orice noapte agitata intr-o noapte de visare si orice zi inceputa cu dureri de spate sau de gat intr-o zi relaxata si armonioasa.

Alegerea celei mai bune saltele ieftine din oferta https://saltele-ieftine.ro/ este foarte importanta atat pentru calitatea somnului, cat si pentru indeplinirea atributiilor din urmatoarea zi. Atunci cand clientii isi aleg salteaua de pat, este important sa ia in considerare bugetul de care dispun, dimensiunile necesare (de ex: saltea 160x200) in functie de dimensiunea patului si tipul de saltea dorit. Daca la primele puncte, raspunsul poate fi unul foarte simplu, in ceea ce priveste tipul de saltea ales, lucrurile nu mai sunt atat de usoare. Exista saltele cu arcuri, clasice, si saltele cu spuma si chiar cu spuma de memorie, care au propriile avantaje si dezavantaje.

Saltelele cu arcuri – ce trebuie sa stii inainte de a face aceasta alegere?

Saltelele cu arcuri reprezinta cel mai cunoscut tip de saltele de pe piata, fiind produse in Romania inca din perioada revolutiei industriale. Acestea s-au schimbat in timp, nu mai sunt aceleasi ca si in urma cu cateva zeci de ani, iar evolutia tehnologica si-a spus cuvantul asupra lor. Astazi, saltelele cu arcuri sunt realizate din mai multe feluri de arcuri si prevazute cu straturi superioare diverse, sunt confortabile si cu siguranta mult mai rezistente decat cele din trecut.

Saltelele cu arcuri prezinta urmatoarele avantaje:

  • sunt durabile, fiind posibil ca utilizatorii sa le intoarca de pe o fata pe alta;
  • sunt ieftine, fiind o alegere buna pentru cei care nu au un buget foarte mare;
  • pot fi folosite de la bun inceput, nu este nevoie ca utilizatorii sa astepte cateva zile ca salteaua sa revina la forma corecta, ci pot fi puse pe pat din prima zi;
  • au o ventilatie foarte buna pentru ca nu se bazeaza pe caldura corpului uman pentru a lua o anumita forma, iar utilizatorii nu se vor incalzi noaptea dormind pe o saltea de spuma;
  • sunt recomandate chiar si persoanelor cu o greutate mare, avand o fermitate ridicata;
  • nu au miros specific.

Saltelele din spuma – ce trebuie sa stii inainte de a face aceasta alegere?

Saltelele din spuma isi au originile in cercetarile NASA, fiind concepute pentru ca astronautii sa fie protejati impotriva presiunii. Acestea au inceput sa fie produse in masa in urma cu mult timp, iar dupa au devenit extrem de populare, fiind considerate superioare ca si tehnologie in comparatie cu saltelele cu arcuri.

Saltelele pot fi realizate din mai multe tipuri de spuma si anume:

  • spuma poliuretanica, disponibila in mai multe grade de duritate si densitate;
  • spuma elastica, ce are o greutate si o elasticitate mai mare si o durata de viata mai mare;
  • spuma cu memorie, cu o calitate inalta si capacitatea de a se adapta conturului natural al corpului, prevenind problemele de circulatie si durerle de muschi si de articulatii;
  • latex, un material care respira cu usurinta, fiind ideal pentru clientii care cauta o solutie ideala pentru a nu mai transpira in timpul noptii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează