GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SAM România - Supermarket IT pentru firmele mici și mijlocii

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2023 16:12 / Actualizat joi, 04 mai 2023 16:12

Cât de bine este cotată România pe plan european și global la nivel de dezvoltare software și soluții IT?

Piața de soluții software la nivel global este evaluată la 659 de miliarde de dolari în 2023, preconizandu-se ca până în anul 2030, valoarea acesteia să atingă suma de 1.15 trilioane de dolari.

În ceea ce privește sectorul serviciilor IT, cota de piață este estimată la 1.3 miliarde de dolari la nivel internațional. România ocupă locul 12 dintre statele membre ale Uniunii Europene, segmentul dezvoltării de software fiind cotat la 3.2 miliarde de Euro în 2023. Cei mai importanți producători și dezvoltatori de soluții IT, precum Cisco, Microsoft sau Veeam, sunt prezenți pe piața românească, prin intermediul unor parteneri locali. De aceea, companiile care activează în țara noastră pot beneficia de cele mai bune soluții IT, de la licențe și sisteme de operare și până la echipamente de infrastructură, pentru buna funcționare a afacerilor lor.

SAM România – soluții și servicii IT de top pentru afaceriile mici și mijlocii românești

 

Unul dintre partenerii pe plan local al celor mai importante branduri de pe piața IT este SAM România. Bazându-se pe o experiență în domeniu ce însumează 20 de ani, această companie este specializată în oferirea celor mai bune servicii legate de:

  • Sisteme de operare
  • Software securitate IT
  • Echipamente de infrastructură IT
  • Soluții de comunicare la distanță
  • Echipamente destinate stocării și protecției datelor
  • Managementul și gestionarea documentelor
  • Consultanță și implementare soluții tehnice

De asemenea, pe lista de servicii oferite de această companie se numără și asistență certificată Cloud, Hardware și Software pentru o serie extinsă de producători. Pe lângă soluțiile IT de la marii producatori precum Cisco, Microsoft, Adobe și Red Hat, companiile pot beneficia și de licențe Acronis, licente Veeam, Meraki sau VMware.

Produsele oferite de SAM România se adresează tuturor tipurilor de companii din țara noastră, cu preponderență celor din categoriile mici și mijlocii. Practic, orice societate comercială, indiferent de dimensiunea acesteia, va beneficia de:

  • Suport și asistență la solicitări într-un interval de până la maxim 60 de minute
  • Servicii și soluții certificate, orientate către client și nevoile acestuia, indiferent de numărul produselor achiziționate
  • Discounturi și promoții pentru clienții care își doresc colaborări pe termen lung

Având în vedere faptul că societățile mici nu reprezintă o prioritate pentru marii furnizori de servicii și soluții IT din țara noastră, SAM România își dorește să devină partenerul de încredere al acestora.

Parteneriat pentru viitor cu SAM România

Astăzi, mai mult ca oricând, companiile, indiferent de domeniul de activitate, au nevoie de soluții și servicii IT de calitate. De la echipamente IT pentru infrastructuri de retea - switch-uri Cisco POE 24 port-uri și până la licențe antivirus, Microsoft sau Azure ori asistență rapidă, aceste societăți depind de furnizorii IT. Colaborarea cu SAM România nu înseamnă doar un parteneriat de moment, ci unul pe termen lung, reciproc si avantajos pentru toate părțile.

Grație portofoliului extins de produse și producători, companiile din țara noastră vor beneficia întotdeauna de cele mai bune oferte. Serviciile oferite de către această companie specializată în soluții ITAM, Networking, Hardware și Software sunt disponibile acum pentru toate societățile mici și mijlocii din România.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează