GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Șansa ta: România - Suedia și celelalte meciuri din preliminarii îți pot aduce superpremii

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 15:55

Preliminariile EURO intră în acest weekend în linie dreaptă. Capul de afiș e România - Suedia, meciul pe care trebuie să-l câștigăm pentru a menține vii speranțele calificării directe la turneul final, dar și alte naționale caută biletele pentru Campionatul European din 2020. Folosește-te de meciurile importante din calificări și adună mai multe șanse de a câștiga marele premiu pus în joc de Betano!

România - Suedia, totul pentru EURO!

Cu 50.000 de fani în tribune și milioane de telespectatori, Cosmin Contra și tricolorii săi au doar varianta unei victorii mari în fața Suediei, coșmarul din sferturile de finală ale World Cup 1994. Calculele s-au făcut, avem asigurată prezența la barajul din Liga Națiunilor, trebuie apoi să scoatem un egal în Spania, iar meciurile bune făcute de Florinel Coman și Alex Mitriță ne dau încredere. Cotele la pariuri sportive online sunt ușor în favoarea nordicilor, dar de câte ori de-a lungul istoriei noastre fotbalistice nu am dat peste cap așteptările? Avem nevoie de un nou astfel de moment, avem nevoie de EURO!

Pe Betano, ultimele două etape din preliminariile EURO 2020 au o miză dublă: pe lângă meciurile în sine, pariurile plasate pe aceste evenimente îți pot aduce tichete pentru tragerea la sorți din cadrul concursului "Εxcursie de Crăciun". Biletele plasate pe partidele din preliminarii înseamnă mai multe tichete pentru tragerea la sorți care va avea loc pe 2 decembrie 2019, cea în care punem la bătaie premii de zeci de mii de lei, dar și un voucher de vacanță.

Top 5 meciuri ale weekend-ului în preliminariile EURO 2020:

  • România - Suedia (Grupa F, vineri, ora 21:45)
  • Rusia - Belgia (Grupa I, sâmbătă, ora 21:45)
  • Serbia - Ucraina (Grupa B, duminică, ora 21:45)
  • Bosnia - Italia (Grupa J, sâmbătă, ora 21:45)
  • Croația - Slovacia (Grupa E, sâmbătă, ora 21:45)

Echipele deja calificare la EURO 2020: Anglia și aa (Grupa A), Ucraina (Grupa B), Spania (Grupa F), Polonia (Grupa G), Franța și Turcia (Grupa H), Belgia și Rusia (Grupa I), Italia (Grupa J)

Jocul începe acum, vacanța de Crăciun te așteaptă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
malmo
malmo  •  15 Noiembrie 2019, 23:52

Echipa Romaniei a scapat de grijile calificarii... ... poate dormi Linistit pana la noile calificari din urmatorul turneu Ce bine se vede fotbalul romanesc din afara granitelor, mai ales din Malmö! Felicitari lui Cozmin Contra! Inca un succes al Romaniei! Cum trec anii... generatie dupa generatie... La multi ani baieti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close