GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna SuperAmicalelor în fotbalul european. Cele mai tari meciuri se joacă pe Superbet!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 14:47 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 16:57

Marile cluburi europene și vedetele lor încep să se dezmorțească după Campionatul European de Fotbal și vacanța care a urmat, iar multe dintre ele au dat deja startul pregătirilor de vară, perioadă în care meciurile amicale sunt punctele de referință ale tehnicienilor de top. Câteva dintre ele și-au programat chiar meciuri directe, iar săptămâna aceasta avem parte de SuperAmicale pe Superbet, putând vedea la lucru echipe precum Chelsea, PSG, Sevilla, Bayern Munchen, Atletico Madrid, AS Roma, Portu, Liverpool sau Borussia Dortmund!

Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și intră din nou în febra fotbalului european!

Sevilla, PSG, Chelsea e trioul de marți

Turcii continuă perioada de pregătire cu un SuperMeci între Beșiktaș și Istanbul BB, adică ultimele două campioane în SuperLig, de la ora 19:00. Apoi spectacolul se mută, de la ora 21:00, pe filiera spaniolo-franceză, cu un Sevilla - PSG care anunță lucruri interesante. Andaluzii au mai jucat două partide amicale în această vară, 4-0 cu Coventry și 1-0 cu Las Palmas, în timp ce PSG a învins Le Mans (4-0), Augsburg (2-1) și Orleans (1-0) și a remizat cu Chambly (2-2).

De la ora 21:45, Thomas Tuchel va avea ocazia de a-și vedea la lucru campionii Europei pentru a doua oară în acest sezon. După un 6-1 cu Peterborough în amicalul de deschidere al acestui sezon, urmează partida cu Bournemouth, un adversar cunoscut londonezilor de pe vremea (nu de mult trecută) în care se înfruntau în Premier League și, de obicei, ofereau partide spectaculoase.

Bayern, Simeone și Mourinho în programul de miercuri

O confruntare care a oferit multe goluri în Bundesliga, Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach (ora 19:00) e întotdeauna un duel în care spiritele se încing, iar campioana Germaniei are mereu de tras pentru a obține victoria. Venită după un 2-3 surprinzător cu Koln și un 2-2 cu Ajax, echipa din Bavaria trebuie să accelereze procesul de pregătire pentru noul sezon, în timp ce Gladbach s-a încălzit în meciurile cu Victoria Koln (2-2), Paderborn (1-3) și Metz (1-0).

Alte două echipe de Liga Campionilor, RB Salzburg și Atletico Madrid, vor sta față în față pe arena primeia într-o partidă programată de la ora 20:45, care va funcționa ca o reeditare a dublei confruntări din grupele UCL 2020/2021 (3-2 și 2-0 pentru Atletico). Austriecii au jucat deja două meciuri oficiale în acest sezon, 4-1 cu Wels și 3-1 cu Sturm Graz, dar au ales o partidă de gală pentru a-și prezenta lotul.

Iar seara se încheie cu un meci cu încărcătură emoțională pentru Jose Mourinho. Specialul va conduce AS Roma în fața lui FC Porto, echipa cu care a câștigat Liga Campionilor în 2004 și datorită căreia și-a făcut intrarea în fotbalul european!

Liverpool și Borussia Dortmund încheie săptămâna SuperAmicalelor

Aflată în cantonament în Germania, țara lui Jurgen Klopp, înaintea startului noii stagiuni din Premier League, Liverpool continuă seria amicalelor contra echipelor nemțești cu un test împotriva celor de la Hertha Berlin. Până acum, cormoranii au remizat cu Innsbruck (1-1) și Stuttgart (1-1) și au învins Mainz (1-0), iar știrea importantă e legată de revenirea pe teren a lui Virgil van Dijk, fundașul olandez care a ratat mare parte a sezonului trecut din cauza unei rupturi a ligamentelor.

Vineri, în Austria, la Altach, Borussia Dortmund își va testa capacitatea de a desface defensivele bine puse la punct. Iar adversar nu-i putea fi decât o echipă italiană, Bologna, care se află la primul amical important al verii. De partea cealaltă, Borussia a cedat cu Bochum (1-3) și Athletic Bilbao (0-2), semn că mașinăria de fotbal nemțească nu e încă pusă la punct!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Odată Europeanul terminat, întreaga atenție a microbiștilor se mută spre preliminariile cupelor europene și pe startul campionatelor domestice, iar pe Superbet ai parte de SuperPariuri pe cele mai tari meciuri de fotbal. Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează