GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sărbătorește alături de Betano 5 ani în România! Câștigi experiențe memorabile și poți conduce mașina ta de vis

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 21:50 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 21:53

Betano, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform Galei Premiilor EGR 2019, împlinește 5 ani în România și a pregătit surprize pentru toată lumea! Calendarul Aniversar a început și continuă tradiția binecunoscută a Bonusurilor fără rulaj, cu oferte create special pentru utilizatorii noi și vechi ai platformei noastre! În plus, săptămânal ai șansa de a câștiga unul din cele 5 x Mercedes GLA 200!

5 săptămâni, 5 mașini de lux în Calendarul Aniversar Betano

Intră în Calendarul Aniversar Betano, înscrie-te în campanie și profită de surprizele zilnice. Ofertele sunt pentru toți cei care dețin un cont pe Betano și sunt disponibile în următoarele 5 săptămâni! Opțiunile sunt multe și pe alese, iar toate premiile sunt fără condiții de rulaj! Simplu! Joci și câștigi, nu trebuie să te mai gândești apoi la cerințe suplimentare! Cum poți participa? Trebuie doar să accesezi pagina de concurs, să optezi pentru a te înscrie, iar apoi să te distrezi pe Betano.

Joci atât la sloturi, dar și la Pariuri Sportive? Atunci zilele dedicate Cupelor Europene vor fi preferatele tale! Pe lângă ofertele clasice, precum Avans de 2 goluri, Miza înapoi la 0-0 sau Bonus Multiplu, poți câștiga Free Bet-uri cu care să te poți bucura de spectacol, dar și Rotiri Gratuite la cele mai interesante sloturi din Cazinoul Betano!

Ești fan al sloturilor video asemeni celor ca la aparate sau din Las Vegas? Perfect! Calendarul Aniversar Betano e locul perfect pentru tine, deoarece vei putea câștiga Rotiri Gratuite la cele mai populare jocuri din secțiunile Cazinou și Vegas! Îți vom da și un mic indiciu, dar să nu spui nimănui: în funcție de oferta zilei, poți beneficia de ele la sloturi precum Buffalo Blitz 2, Book of Dead, Book of Vikings, Reactoonz 2 și multe altele!

Atmosfera se aprinde în Cazinoul Live! Îți place să trăiești la maximum adrenalina meselor LIVE cu dealeri români? Excelent, pentru că ofertele sunt prezente și aici, cu premii zilnice sau alte avantaje la mesele Evolution sau Playtech, dar și la mesele Exclusive Betano de Ruletă și Blackjack!

“Aventură” e cuvânt de ordine în vocabularul tău? Vino pe Betano, unde găsești peste 800 de sloturi video de la cei mai importanți furnizori. Dacă ești fan al jocurilor ca la aparate, te poți distra la jocurile EGT, Novomatic sau Play’n Go, le găsești pe toate în secțiunea Vegas! Dacă preferi sloturi mai moderne sau inspirate din muzică și film, atunci selecția de jocuri a celor de la Pragmatic Play, NetEnt și iSoftBet va fi pe placul tău! Dacă te situezi undeva între categoriile menționate anterior, încearcă sloturile de la Playtech din secțiunea Cazinou. Să nu uităm de ultimii furnizori transferați în Vegas: Big Time Gaming, unul dintre cei mai importanți furnizori la nivel mondial, fiind considerat drept tutorele titlului Megaways, și Scientific Games. Expansiunea continuă în Cazinoul Betano, așa că fii la curent cu secțiunea de Jocuri Noi din Vegas sau Cazinou și intră zilnic, de pe orice device, pentru a profita de ofertele noastre!

Sărbătorește alături de noi 5 ani de Betano în România! Orice tip de jucător ești, aici, tu îți faci jocul la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele zilnice din Calendarul Aniversar Betano! Câștigi experiențe memorabile și poți conduce mașina ta de vis!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close