GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sărbătorește cu rotiri gratuite de 1 decembrie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 09:57 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 09:57

E ziua României, dar și ziua națională a rotirilor gratuite la Stanleybet! Sărbătorește așa cum se cuvine, cu 777 spinuri norocoase la Shining Crown!

Profită acum de ofertă

Pentru că de 1 decembrie toți românii trebuie să petreacă, pe Stanleybet.ro sunt cadouri pentru toată lumea!

Primești rotiri gratuite la Shining Crown, unul dintre cele mai populare sloturi, fără depunere! Dacă vrei să te distrezi și mai mult de ziua națională și să-ți mărești șansele de câștig, poți opta apoi pentru una dintre cele 3 oferte la depunere:

119 rotiri gratuite pentru o depunere de minimum 50 de lei, 224 rotiri gratuite pentru o depunere de minimum 100 de lei sau 434 rotiri gratuite pentru o depunere de minimum 200 de lei.

Grăbește-te și profită cât mai repede de bonusul maxim: 777 Rotiri Gratuite! Oferta e valabilă doar azi, 1 decembrie, așa că nu e timp de pierdut!

Banii înapoi pe loterii

Pentru că e vineri, azi ai Șansă Loterii la Stanleybet! 

Cu această promoție primești banii înapoi, până la 10 lei pentru primul pariu plasat pe loterii dacă e necâștigător. Oferta este disponibilă atât online, cât și în agențiile Stanleybet. 

Joacă acum loterii și profită de promoție!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează