GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Scapă de SCANDAL și izolează-ți casa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 16:05

Soția sau prietena îți spune că nu faci destule prin casă? Că e igrasie? Că e frig? Scapă de discuții, scapă de scandal și sună la o firmă de izolații din București să se ocupe de pereți, de tavan și de pod/mansardă și să creeze astfel confortul termic atât de important pentru ea.

Cum redevine casa un cămin călduros și liniștit?

Casa slab izolată aduce cu sine complicații pe care tu, ca bărbat în casă, le eviți – facturi mai mari pe care trebuie să le plătești pentru că vrei să stai iarna la tricou prin casă, zugrăveli mai dese din cauza igrasiei care tot apare pe la colțuri și pe după mobilă și mai sunt și altele.

O casă la care se aplică izolații cu spumă poliuretanică redevine căminul acela călduros și liniștit, fără mirosuri închise, adică o casă în care tu te simți bine și pentru ea este casa de vis. Spumă? Poliuretanică? Un material-minune, așa îl numesc specialiștii în construcții și așa e numită și de angajații de la o firmă de izolații din București, Isoterm.

Stai liniștit, nu trebuie să o aplici tu! Echipa Isoterm e pregătită pentru asta.

Spuma se deosebește de vata minerală sau de polistiren, aceasta fiind în tuburi la o anumită temperatură și pulverizându-se cu un aparat special, la un unghi anume. Mai mult, se impune și folosirea unui costum special de protecție, sunt necesare cunoștințe de specialitate – ce grosime să aibă stratul de spumă sau care este dinamica umflării spumei în cele câteva secunde de când iese din tub în procesul de aplicare.

Lucrurile sunt destul de complexe pentru o simplă izolație a casei, dar pe cât de complexe, pe atât de benefice, pentru că o asemenea lucrare protejează perfect contra umezelii, face și fonoizolație și izolează termic foarte bine. Pentru 80 de ani.

Doar câteva ore pentru 80 de ani de confort termic

Pentru opt decenii. La fel de bine pentru fiecare dintre următorii optzeci de ani, fiindcă spuma aceasta izolatoare nu își pierde din proprietăți pe parcursul timpului, păstrându-și forma, densitatea și caracteristicile chimice. Tocmai de aceea e important să fie aplicată cu atenție, numai și numai de profesioniști în nișa aceasta din domeniul construcțiilor.

Întorcându-te la dialogul cu femeia cu care îți împarți locuința și viața – argumentează-i că deranjul de prin casă și banii investiți sunt o dată pentru totdeauna și că un deranj de moment este necesar pentru a aplica izolațiile cu spumă poliuretanicăPe urmă sepăstrează o curățenie durabilă. Este o investiție care merită făcută, fiindcă aduce cu sine economii substanțiale în timp, care se pot vedea pe facturile scăzute de energie (gaz natural ori curent electric).

Tu vrei să te uiți la meciuri liniștit, câte or mai fi și când vor mai începe. Vrei să scapi și de critici și de rugăminți și, desigur, vrei să simți cum casa lucrează pentru tine ca să îți facă viața mai frumoasă, iar asta se poate izolându-ți bine casa.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close