GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se joacă pentru Europa și evitarea retrogradării. Pariază la Superbet pe o etapă crucială în Serie A!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 13:53 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 14:03

Juventus și Lazio continuă cursa în doi pentru Scudetto, Inter și Atalanta par să-și fi securizat locurile de Liga Campionilor, dar în spatele lor se întâmplă de asemenea lucruri interesante. Lupta pentru Europa League și cea pentru evitarea retrogradării promite să aprindă finalul sezonului în Serie A. 

Deschide cont la Superbet și pariază pe meciurile din Italia?

5 ECHIPE PE UN LOC. REZISTĂ MILAN PE 7?

Învinsă în runda trecută de AC Milan (0-2), Roma și-a văzut năruite speranțele de a prinde Top 4, însă nu ar trebui să aibă emoții pentru locul de Europa League. Din postura de câștigătoare a Cupei Italiei, Napoli este deja sigură de participarea în a doua competiție continentală la nivel de club. În aceste condiții, locul 7 devine o miză. 

În acest moment, Milan ocupă ultima poziție de UEL, iar victoria contra giallorossilor a ajutat-o să-și consolideze locul din clasament. Formația pregătită de Stefano Pioli poate face un nou pas spre calificarea în Europa în această etapă. Joacă împotriva ultimei clasate, SPAL, în fața căreia nu a pierdut vreodată la Ferrara. 

Mai mult decât atât, principalele urmăritoare ale rossonerilor, Parma și Verona, aflate la 3 puncte în spate, se întâlnesc între ele, iar o remiză le-ar surâde celor de la Milan. 

Din lupta pentru locul 7 nu trebuie excluse Cagliari, în revenire de formă cu Walter Zenga pe bancă (două victorii consecutive), și Bologna. Sarzii sunt la 4 puncte de Milan, iar formația pregătită de Sinisa Mihajlovic are de recuperat 5 puncte față de rossoneri. Duelul lor direct, care va avea loc în această rundă, este decisiv pentru ambițiile ulterioare ale celor două cluburi.

Pariază pe meciurile din etapa a 29-a, la Superbet!

DUEL TARE ÎN LUPTA PENTRU EVITAREA RETROGRADĂRII

În partea de jos a clasamentului, ultimele două clasate, Brescia și SPAL, par deja condamnate. Nici programul nu este de partea lor. În etapa a 29-a, joacă împotriva celor două echipe din Milano. În schimb, lupta pentru evitarea locului 18, primul care trimite în Serie B, se anunță teribilă. 

Azi se joacă o partidă crucială: Lecce - Sampdoria. Nou-promovata e chiar pe poziția a 18-a, la doar un punct de Genoa și de adversara din această rundă. Atât salentinii, cât și genovezii au pierdut toate meciurile disputate după pauză. 

Obligate să obțină un rezultat pozitiv, cele două echipe promit un meci cu multe goluri,în special prin prisma tradiției. În precedentele 6 dueluri directe din Serie A, au marcat și Lecce, și Sampdoria, iar media golurilor a fost de 3,8 pe meci. 

La pariuri Speciale, poți paria pe numărul de goluri din meciul Lecce - Sampdoria!

Torino și Genoa, care au pierdut deja în această etapă, au la rândul lor mari emoții pe final de sezon, la fel ca Fiorentina și Udinese, care vor avea parte de adversari incomozi în runda a 29-a: Sassuolo, respectiv Roma. 

Pe cine pariezi în lupta pentru Europa și în cea pentru evitarea retrogradării?

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

O gălăgie de jackpoturi la Superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

SuperPariorii au avut un weekend de vis! Începe o nouă săptămână cu SuperMeciuri zilnice!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează