GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se reia și cea mai tare ligă a Nordului. Danemarca bifează o săptămână a fotbalului: 8 meciuri în 5 zile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 19:47

Scandinavii au abordat destul de relaxați pandemia, dar chiar dacă n-au închis multe, au închis sportul profesionist. Chiar și “modelul suedez” s-a oprit la marginea terenului de fotbal, însă lucrurile se dezmorțesc încet și în nordul continentului. Superligaen e gata de start, din punctul de unde a înghețat pe 9 martie: etapa a 25-a. Pe site-ul și pe aplicația Superbet ai toate meciurile în format Live Stream, astfel încât să poți urmări ce pariezi!

Redebutul oficial va avea loc joi, 28 mai, cu întâlnirea dintre Aarhus și Randers, restanță din etapa cu numărul 21. Apoi, va urma un start de maraton fotbalistic în stil danez, care se va întinde până marți, 2 iunie, cu meciuri din campionat aproape în fiecare zi.

Silkeborg - Nordsjælland e partida de vineri 

Odată cu disputarea restanței de joi, etapa cu numărul 25 va începe a doua zi, vineri, cu meciul dintre „Lanterna roșie”, Silkeborg, și locul 5, Nordsjælland. Înainte de întrerupere, gazdele legaseră 3 meciuri fără înfrângere și sperau la salvarea de la retrogradare, dar acum nimeni nu mai știe în ce formă sunt. Oaspeții, fără înfrângere în campionat din decembrie 2019, sunt favoriți la toate capitolele și se așeaptă un meci cu goluri multe pe JYSK Park din Silkeborg. Sâmbătă va fi o zi de pauză fotbalistică în Danemarca, prilej de introspecție pentru pariori și de focus pe alte campionate, dar ostilitățile se vor relua duminică, pe malul Mării Nordului.

Esbjerg – Aalborg este un alt meci în care Superbet îi vede favoriți pe oaspeți, care în tur au câștigat acest duel cu 4-0.

Toți ochii stau pe FC Copenhaga și pe Midtjylland

Luni e zi plină cu meciuri în Danemarca, mai ales că joacă primele două clasate, FC Copenhaga și Midtjylland. Le-am pus în această orinde chiar dacă Midtjylland e lider, dar trebuie să respectăm istoria! Copenhaga domină de 20 de ani autoritar fotbalul danez, netrecând mai mult de un sezon fără tilu pe Telia Parken. Brondby, Aalborg și Midtjylland mai pun și ele mâna pe câte un trofeu doar când “Leii” schimbă câte o generație sau vând prea mulți jucători într-o vară. 2020 pare să fie însă unul dintre acei ani! Cu două etape până la intrarea în play-off, Midtjylland are 12 puncte peste Copenhaga și oricât s-ar diminua diferența în runda decisivă, par cam multe de recuperat.

Programul ultimelor două etape din sezonul regulat o favorizeză pe Midtjylland, campioana din 2015 și din 2018. Liderul joacă acasă, cu Horsens, în timp ce Copenhaga are meci la Lyngby.

Brøndby plânge după vremurile de altădată

A doua cea mai titrată echipă din fotbalul danez, Brondby, privește neputincioasă dominația lui FC Copenhaga și cum aceasta adaugă în palmares trofeu după trofeu. Cândva un colos în Danemarca și o echipă importantă chiar pe continent, Brondby n-a mai pus mâna pe titlu de 15 ani, când l-a obținut pe al 10-lea, și nici anul acesta nu pare al ei. E pe locul 4 în clasament, la 23 de puncte în spatele lui Midtjylland și nimeni nu crede că ar fi posibilă această nebunie. Până atunci, Liga Europa trebuie apreciată și fructificată la maximum de Brondby, dar în drumul spre ea trebuie să mai sară peste câteva obstacole. Primul dintre ele este meciul cu Sønderjyske, echipă din subsol, iar Brondby ar trebui să câștige la pas partida care încheie etapa a 25-a, marți, 2 iunie, de la ora 20:00.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe tot mai mult fotbal. Danemarca revine și ea în iarbă!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului din Danemarca, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

Citește și

Avem o super-săptămână! De la Der Klassiker până la un Clasico!

Liga Campionilor Jackpoturilor! Peste 8 milioane de lei în conturile a 7 superjucători!

Supersăptămâna românilor! 13 stranieri în 13 meciuri! Câștigă-le pe toate la superbet.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează