PUBLICITATE  ·  BT

Secretele Simonei Halep în podcastul BT + ce fotbalist i-a fost model, în afară de Hagi

Andi Moisescu și Simona Halep la BT Talks
Andi Moisescu și Simona Halep la BT Talks

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 14:42

Simona Halep, dublă-câștigătoare de Grand Slam, a vorbit cu Andi Moisescu la BT Talks, podcastul Băncii Transilvania, despre cariera ei impresionantă și despre tentațiile pe care o jucătoare de top trebuie să le depășească pentru a se menține în elita mondială. 

„Tot timpul am investit în mine. Am angajat un antrenor bun, chiar dacă a fost străin și mi-am controlat lucrurile. Instinctul e să îți cumperi ceva, fiindcă spui că ai muncit și vrei o mașină frumoasă. Nu, trebuie să îți oprești instinctul și să spui: «Nu, o să mă duc într-un cantonament, plătesc mai mult, dar știu că mă ajută pe o perioadă mai lungă»”, a explicat Simona, ajunsă la 28 de ani, cu 20 de titluri WTA în palmares, dintre care două de Grand Slam.

Jucătoarea noastră insistă pe muncă multă, disciplină și lucru permament cu mentalitatea: „Ideea e că dacă ești responsabil pe ceea ce faci și te dedici 100%, îți dau în scris după 24 de ani de tenis, că e imposibil să nu reușești”.  

Simona Halep: „Am vrut să egalez tot ce făcea Andrei Pavel. Hagi și Chivu au fost modele”

Întrebată care i-au fost modelele când făcea primii pași în tenis, Simona Halep a vorbit despre Justine Henin și Andrei Pavel, dar și despre câteva exemple de seriozitate din fotbal.

„Mi-a plăcut Justine Henin, era idolul meu. La fel și Andrei Pavel, era constănțean și am crescut în dorința de a-l egala în orice. El a câștigat Roland Garros-ul la juniori, la fel am făcut și eu. 

La 17 ani, am fost la meciul lui de dublu și l-am rugat să îmi dea manșeta, după care am ținut-o 6-7 ani în thermobag la fiecare meci, așa cum era ea, murdară și transpirată. Și Hagi a fost modelul meu pe seriozitate. Și Chivu. Și pe Nadal îl admir, fiindcă are aceeași atitudine, indiferent de ce se întâmplă cu punctul pe care îl joacă. Dă 100% mereu. Joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul din viața lui, asta o știu sigur, fiindcă mi-a spus-o Darren. Asta am ajuns și eu să fac, după vreo 3-4 ani de muncă”, a explicat jucătoarea noastră pentru BT Talks.

Accesează pagina episodului de podcast cu Simona Halep și pe site-ul BT TalksLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
Daniel Irimescu  •  31 Mai 2020, 09:24

Daca aude moldoveanca ca ii pomenesti sotul ia foc !

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1