GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Servicii de mecanică auto și nu numai, de la AutoDel

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 17:35 / Actualizat marti, 16 august 2022 17:35

Fiecare autoturism are nevoie, la un moment dat, de servicii pentru diferite situații. Se defectează o piesă, nu se mai comportă normal sau doar vrei să îi faci câteva teste pentru a te asigura că este în regulă. Ei bine, acest lucru nu poate fi efectuat decât în cadrul unui service auto, unde mecanicii să ofere unele dintre cele mai bune servicii pentru autoturismul tău. Te poți orienta către AutoDel, acolo unde vei fi întâmpinat de o echipă cu experiență. Lasă mașina pe mâini iscusite și alege servicii utile pentru autoturismul tău, de la AutoDel!

Compania oferă multiple servicii și soluții pentru fiecare deținător de autoturisme. Ai ocazia de a opta către tinichigerie și vopsitorie, mecanica auto, electrică și constatare daune. În ceea ce privește mecanica, mai multe servicii sunt prezentate pe site. În funcție de marca mașinii, ai la dispoziție revizii periodice, reparații pentru cutiile automate, manuale sau DSG, înlocuire plăcuțe de frână și discuri, încărcare freon, schimb lichid de răcire, schimb lichid de frână, reglaj faruri sau schimbul de ulei și filtre. 

Tot în materie de mecanică, poți opta pentru înlocuirea sau testarea injectoarelor, înlocuirea kitului de distribuție, diagnosticări pentru Xentry/ Das, resetări și adaptări calculatoare sau electrică pentru fiecare tip de autoturism în parte. Site-ul autodel.ro îți prezintă toate serviciile pe care le poți solicita în funcție de mașina pe care o deții. 

Tinichigerie și vopsitorie doar cu produse profesionale

AutoDel dispune de o echipă de profesioniști, dar și de materiale de înaltă calitate pentru a finaliza lucrările. Tinichigeria și vopsitoria se realizează doar cu produse profesionale, iar executarea acestora este una premium. Fiecare lucrare este efectuată întotdeauna în conformitate cu specificațiile tehnice ale fiecărui autoturism. 

Experții din cadrul firmei se ocupă cu polish profesional, care se realizează cu mașini de polishat orbitale, vopsit pentru diverse componente ale caroseriei, reproducerea perfectă a nuanțelor și texturilor originale și retușuri profesionale. Cu alte cuvinte, în cazul în care apelezi doar la vopsirea unei componente, aceasta nu va avea o culoare diferită față de restul autoturismului.

Tinichigeria de la AutoDel se prestează în ateliere extinse, în care peste 300 de reparații lunar se efectuează. Tot personalul din acest sector beneficiară de mijloace tehnice de ultimă generație, care au capacitatea de a îndrepta cu ușurință elementele de caroserie și repară structurile de rezistență. Poți opta pentru redresare elemente de structură ale caroseriei, procedee de sudură în puncte, sudură cu siciliu și cupru, sudură cu gaz inert, îndreptarea panourilor de caroserie sau reparațiile elementelor din plastic.

Descoperă gama variată de autoturisme!

AutoDel nu se ocupă doar cu servicii pentru autoturismul tău, ci îți oferă posibilitatea și de a achiziționa unul. Sunt disponibile două showroom-uri unde poți vedea mașinile, respectiv în București și în Suceava. Pe site-ul AutoDel poți vedea toate modelele pe care le găsești pe stoc, dar ai ocazia și de a solicita o mașină la comandă. 

Toate autoturismele din cadrul companiei sunt verificate riguros din punct de vedere tehnic, iar estetic sunt foarte bine pregătite. 

Contact: 

[email protected]

0374 006 006

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează