GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Servicii de transport la aeroport în municipiul București și județele Ilfov și Teleorman

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 16:39 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 16:39

Oricine dorește să călătorească cu avionul, poate apela chiar acum la serviciile profesionale de transport la aeroport, furnizate de către compania SC TRANSCAR SRL. Oferta acestei companii este atât pentru persoanele care călătoresc în mod individual cât și pentru persoanele care călătoresc în grupuri organizate.

Autocarele și microbuzele pe care compania le are în dotare, sunt foarte recente, moderne, bine întreținute și foarte sigure, deoarece reviziile tehnice sunt respectate cu strictețe.

Având o experiență de peste 18 ani în acest domeniu, compania furnizează cu succes de foarte mult timp, inclusiv servicii de transport copii București, Ilfov și Alexandria. Serviciile de acest tip pot fi utile celor care organizează excursii în țară sau în străinătate sau pentru alte tipuri de activități extrașcolare.

Agențiile de turism recent înființate sau chiar și cele mai vechi, pot solicita din partea companiei TRANSCAR SRL o ofertă de preț, atât pentru serviciile de transport la aeroport cât și pentru serviciile de inchirieri autocare , care pot fi foarte utile pentru grupuri de diferite tipuri. 

Ce tipuri de servicii include oferta companiei TRANSCAR SRL?

Dacă o să accesați site-ul companiei transcarsrl.ro o să descoperiți aici, cu ușurință, tot portofoliul de servicii pe care compania îl pune la dispoziția dumneavoastră în momentul de față!

Mai pot fi interesate de oferta acestei companii și firmele care organizează evenimente speciale. Pentru ca acestea să fie cât mai reușite, aveți nevoie de condiții de transport și de mașini profesionale, în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă evenimentul din familia dumneavoastră este organizat chiar de dumneavoastră, nu este nici un fel de problemă. Compania colaborează în mod direct și cu persoanele fizice. Indiferent de tipul de eveniment, nuntă, botez, aniversare specială, logodnă, întrunire cu ocazia absolvirii liceului sau facultății, etc., oferta companiei este la fel de diversificată și avantajoasă!

De asemenea, pentru firmele care organizează excursii de tip ecumenic sau pentru cele care doresc să trimită grupuri de lucru în străinătate, oferta poate fi luată în mod serios în considerație, mai ales serviciile de inchirieri microbuze!

Pe site-ul de prezentare sunt postate numărul de telefon și adresa de mail, cu ajutorul cărora puteți intra în contact direct imediat cu unul din reprezentanții companiei. Nu costă nimic dacă solicitați o oferta de servicii de inchirieri microbuze sau o ofertă pentru oricare din serviciile incluse în portofoliu. Doar în felul acesta aveți posibilitatea de a compara prețurile și serviciile prestate, în comparație cu alți furnizori din România.

Vă dorim mult SUCCES și călătorii sigure! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează