GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbet

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 12:18 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 12:18

Dinamo-BikeXpert-Superbet și-a câștigat în timp numele de una dintre cele mai mari și puternice echipe de Mountain Bike din Sud-Estul Europei, fiind și singura din România cu statut internațional.

După cele 3 locuri 5 in Cupa Mondială pentru Vlad Dascălu, în 2017, sezonul acesta a fost unul excelent pentru echipa din Ștefan Cel Mare. 

Unul dintre vârfurile de lance, Ede Molnar, a bifat prima sa medalie la un Campionat European (bronz la Mountain Bike Eliminator – XCE ), a câștigat două titluri Balcanice (Mountain Bike XCO și XCE) și a câștigat pentru a șaptea oară consecutiv Campionatul Național de Mountain Bike XCE. 

Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbet
Ede Molnar dupa podiumul de la Campionatul European

La doar 17 ani, tânăra Raissa Costea nu a fost mai prejos, cu un titlu de campioană balcanică la Mountain Bike XCO și alte 3 titluri naționale la probele XCO, XCC și XCE, dinte care ultimul la categoria Elite. 

Alte rezultate remarcabile au avut și Maria Stancu care a dominat scena ciclismului de șosea și de pistă la feminin, cu nu mai puțin de 7 titluri de Campioană Națională, dar și Alexandru Ilie unul dintre cei mai talentați juniori din Mountain Bike-ul autohton, cu un titlu la Cyclocross și două locuri de vicecampion la Mountain Bike, alături de maratoniștii Bogdan Duca (vicecampion național), Sabin Husariu și Tudor Căzăceanu, care au adus rezultate excelente la proba de anduranță din aceeași disciplină.  

Dinamo-BikeXpert-Superbet este o echipă de ciclism axată pe Mountain Bike, dar cu sportivi care au cele mai bune rezultate din țară și la alte discipline în acest an, un exemplu este Iulian Zaharie, ultima elită cooptată, care anul acesta a câștigat două titluri de Campion Național la disciplina gravitațională Trial.

“Continuăm să investim în performanță, în tinerii care promit, dar și în organizarea de evenimente premium, precum Maratonul Vinului și BikeXpert Alpine Challenge, pentru marea masă de amatori. Sezonul acesta a fost unul foarte bun și ne dorim să fim consecvenți. Sper ca Dinamo-BikeXpert-Superbet să contribuie la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris, sau de ce nu, să poată avea un sportiv acolo alături de Vlad Dascălu, iar Ede este pe drumul cel bun”, a declarat Cătălin Sprinceană team managerul echipei. 

Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbet
Tudor Cazaceanu in actiune la BikeXpert Alpine Challenge
Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbet
Bogdan Duca, victorie la BikeXpert Alpine Challenge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează