GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sfaturi pentru alegerea unui trening damă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 16:32 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 16:32

Îmbrăcămintea sport pentru femei, ca și încălțămintea, a încetat de mult să mai fie asociată exclusiv cu sportul. Un trening damă este o opțiune bună pentru relaxare, potrivită ca ținută de plimbare și o soluție confortabilă pentru acasă.

Pentru unii, articolele confortabile și elegante au devenit elemente de bază ale garderobei. Iată în acest articol câteva sfaturi pentru a alege un trening damă potrivit.

Alegerea unui trening damă: sfaturi universale pentru toată lumea

În mod ideal, ținutele sport de trening damă din garderoba unei femei moderne ar trebui să vină în mai multe stiluri. 

Opțiuni:

Topurile și pantalonii scurți sunt perfecte pentru vară. Bustierele sunt potrivite pentru fetele curajoase cu un corp bine întreținut. Pentru zilele răcoroase, alege un hanorac și pantaloni lejeri.

Sezonul toamnă-primăvară este momentul în care, din punct de vedere al stilului și al designului, sunt permise experimente și combinații maxime. Alege o ținută formată dintr-o jachetă, pantaloni și un hanorac. Este de dorit ca partea superioară să fie completată de o glugă.

Pentru iarnă, este potrivită o versiune călduroasă cu fleece sau căptușeală. Cu cât intenționezi să petreci mai mult timp în aer liber, cu atât mai puternic ar trebui să fie „efectul de încălzire” al unui trening de damă.

Pentru sport și munca la domiciliu, sunt potrivite modelele fără decorațiuni inutile. De fapt, acestea sunt haine de lucru, iar principalele calități aici sunt confortul, caracterul practic și versatilitatea.

Cum să alegi un trening damă: raportul optim între practic și estetică

Indiferent de modul în care folosești îmbrăcămintea sport, nu trebuie să uităm că scopul principal al acesteia este exercițiul fizic. Modelele de calitate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Nu restricționează mișcarea;

Nu ți se freacă pielea de cusături sau de componentele decorative;

Țesătura trebuie să absoarbă umezeala și să permită trecerea aerului;

Îmbrăcămintea trebuie să fie plăcută pentru corp;

Lucrurile bune nu se varsă și nici nu stau prea strânse, imitând pielea;

Nu ar trebui să existe elemente ascuțite și alte detalii care, în timpul antrenamentului, să provoace răniri.

Producătorii adaugă lycra la oricare dintre materialele naturale. Aceasta este o componentă sigură care permite creșterea elasticității. Țesătura devine mai puternică, crește rezistența la uzură, facilitează procesul de îngrijire a lucrurilor, îmbunătățește aspectul și stabilitatea dimensională.

Alegerea de trening damă pentru antrenament la sala de sport

Atunci când selectați alegi pentru un anumit sport sau pentru mersul la sală, este important să ții cont de o serie de reguli:

Fitness. Pantaloni elastici (largi/strâmți) sau pantaloni scurți, top sau tricou. Uneori merită să îți iei și o jachetă.

Yoga. Sunt preferate jambierele moi, topurile deschise, tunicile largi. În mod ideal, îmbrăcămintea nu limitează mișcarea și nu se simte deloc pe corp.

Jogging și exerciții în aer liber. Vara sunt suficiente un tricou și pantaloni scurți, iar toamna sunt potrivite un pulover și jambiere din material dens, dar neizolant. Iarna, vei avea nevoie de un kit de izolare. 

Exerciții de gimnastică, aerobic. Opțiunea ideală este un body sau un tricou din țesături elastice. Ținutele cu inserții de plasă arată bine.

Alegerea unui trening damă în funcție de tipul de corp

Aspectul, calitatea și confortul sunt trei factori cheie de care trebuie să ții cont atunci când alegi un trening damă. Cu toate acestea, articolele destinate chiar și pentru uz casnic ar trebui să fie selectate ținând cont de caracteristicile corpului celei care poartă treningul, alegerea unui trening de damă fiind foarte diferită de alegerea unui trening de bărbați.

Femeile cu șolduri late arată bine în ansambluri bicolore, în care partea superioară este mai deschisă sau mai strălucitoare, iar partea inferioară rămâne invariabil închisă la culoare. Este recomandat să alegi pantaloni drepți, fără benzi elastice, inserții decorative strălucitoare și decupaje.

Pentru cele care au o figură de tip „triunghi inversat”, este important ca treningul să acopere zona umerilor. Accente luminoase pot fi la piept și de sub centură. Brațele și umerii rămân neutre. Se preferă o jachetă sau o cămașă de culoare închisă.

Fetele cu forme curbate sau cu o burtă bine definită nu ar trebui să se ascundă în spatele unor modele voluminoase și fără forme. Din păcate, asta nu face decât să agraveze volumul. Soluția optimă este reprezentată de pantaloni drepți lungi, un tricou semi-fit și un hanorac luminos cu glugă.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează