GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sfaturi pentru o casă mai confortabilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 12:29 / Actualizat luni, 16 august 2021 12:29

Dacă te simți mereu abătut, neproductiv sau că viața a luat o întorsătură destul de ciudată, trebuie să ții cont de faptul că schimbările mediului înconjurător pot face mai mult bine pentru tine decât crezi. Ai nevoie doar de puțin ajutor pentru a aduce cât mai multă valoare acolo unde trebuie. Iată ce schimbări poți face în locuința ta pentru a o face mai confortabilă.

Încălzire în pardoseală

Nu este un lucru ușor de făcut și nici de implementat. Dacă încălzirea în pardoseală nu a fost montată la turnarea șapelor și podelelor, probabil vei avea ceva de furcă pentru a monta un astfel de sistem. Totuși, dacă îți permiți, poți face o astfel de schimbare și vei vedea cum încălzirea din locuință schimbă radical modul în care te simți în fiecare zi.

Alta este senzația pe care o ai atunci când calci cu picioarele goale pe o podea caldă. Un sistem de încălzire în pardoseală te scapă de spațiul ocupat de calorifere, de țevi, găuri din pereți și adaugă un plus de confort casei tale.

Lumina naturală

Oamenii se simt cel mai bine când ies în natură, când ai acces la aer curat și când te încarci cu energia oferită de razele soarelui. Astfel, lumina naturală este foarte bine primită și simțită atunci când își face apariția în locuința ta. Pentru a favoriza accesul luminii naturale în casă, trebuie să schimbi sau să îmbunătățești câteva lucruri la modul în care ți-ai amenajat casa. 

De exemplu, trebuie să schimbi culoare pereților. Optează pentru culori deschise deoarece ajută la răspândirea luminii naturale. Dacă tot schimbi culoarea pereților, încearcă să optezi pentru o culoare deschisă și la obiectele de mobilier sau lucruri decorative. 

Un alt lucru important este să dai voie luminii să intre, adică să folosești ferestre mari, perdele de culoare albă, uși de sticlă sau chiar oglinzi care dacă vor fi așezate unde trebuie, vor dirija razele de lumină chiar acolo unde trebuie.

Funcționalitate

În elementul de funcționalitate se încadrează și curățenia sau confortul și aranjarea obiectelor din locuință. Trebuie să ai fiecare cameră foarte ordonată și curată, dar mai important este ca toate obiectele pe care le deții să fie mereu aproape. Vei fi surprins să afli că unii oameni chiar se ceartă din cauza obiectelor pierdute sau că ajung să folosească uneltele nepotrivite pentru a duce la bun sfârșit acțiuni simple. 

Cu cât îți vei eficientiza procesele de zi cu zi, cu atât te vei simți mai confortabil.

Concluzie

Dintre toate lucrurile menționate în acest articol, probabil că cel mai mare impact asupra vieții tale, îl va avea sistemul de încălzire în pardoseală pentru că îți oferă o senzație pe care altfel nu o poți simți.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează