GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sfaturi si trucuri eficiente pentru a va ajuta sa economisiti bani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 15:25 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 14:47

Economisirea banilor poate fi dificila din mai multe motive. Adesea, nu exista o marja mare intre ceea ce castiga majoritatea oamenilor si ceea ce cheltuieste majoritatea oamenilor. Fara un fel de strategie, putinul care ramane in fiecare luna poate fi cheltuit prea usor.

Veti atinge obiectivele de economii si mai repede daca va puneti fondurile intr-un cont de economii cu dobanda mare. Incercati sa depuneti lunar un procent din salariul dvs. Pentru a calcula suma recomandam calculator salariu brut.

Atunci cand tratati plata ca pe o factura, acest lucru asigura ca indiferent de ceea ce se intampla intr-o anumita luna, iti atingi obiectivul de economii.

Gasiti bonusurile

Dintre toate modalitatile de a economisi bani, aceasta ar putea fi cea mai simpla: lasati o companie sa va plateasca pentru afacerea dvs. Daca exista un serviciu sau un instrument pe care il utilizati deja, de ce sa nu castigati bani bonus in acelasi timp?

Bonusul in numerar va poate ajuta sa va atingeti obiectivele financiare mai rapid. Tot mai multe banci ofera recompense de la 1% pana la 15-20% pentru plata cu cardul in anumite magazine. Acesti bani ii puteti transfera in contul de economii sau intr-un seif.

Automatizati-va economiile

Poate ca cel mai simplu mod de a economisi din salariu net incasat fara sa te gandesti la asta este sa stabilesti un plan automat de economii.

Majoritatea institutiilor financiare va permit sa configurati transferuri regulate din contul dvs. curent catre un cont de economii sau de investitii.

Automatizarea este o modalitate excelenta de a economisi, deoarece poate fi greu pentru majoritatea oamenilor sa-si aminteasca sa faca un depozit de economii, cu atat mai putin sa gaseasca vointa de a o face. Transferurile automate fac treaba peentru tine. Pentru a economisi si mai mult, luati in considerare transferul fondurilor dvs. intr-un cont de economii cu dobanda mare.

Cresteti economiile treptat

Odata ce sunteti pe un plan de economii automat, modalitatea de a va construi cu adevarat economiile este sa cresteti aceste economii cu 1% la fiecare sase pana la 12 luni. De exemplu, daca rezervati 10% din salariul dvs. net, setati-l pentru a creste cu 1% pana la 2% in anul urmator.

Vizualizarea poate fi un instrument puternic pentru atingerea obiectivelor financiare. Daca intampinati probleme cu economisirea, vizualizati-va ca o faceti, precum si scopul final al economisirii, fie ca este vorba de cumpararea unei case, de o vacanta de vis sau de pensionare bogata.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează