GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sferturi retur în Liga Campionilor: Unde vezi supriza? Descoperă selecțiile speciale pregătite pentru meciurile de la Paris, Liverpool, Sevilla și Dortmund!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 15:17 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:34

După cele 14 goluri înscrise acum o săptămână în duelurile tur, Liga Campionilor este pregătită să ne propună runde de spectacol și în manșele retur ale sferturilor de finală. Ei fac show pe cele mai mari arene fotbalistice ale Europei, iar tu acumulezi profit! 

Încearcă pariurile noastre pentru jocurile programate marți și miercuri în Ligă, recomandări extrase din oferta 888 Sport. Mizează la cele mai mari cote, alege din sute de variante de pariere și investește pe scenariul tău câștigător, prin funcția Match Combos. Deschide acum un cont la 888 și beneficiază de un super pachet de bun-venit

Bayern, favorită la victorie, PSG, la calificare

PSG – Bayern începe de la scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, un rezultat care nu garantează însă calificarea trupei lui Pochettino. Aceasta cu atât mai mult cu cât parizienii sunt ”pățiți”. Remontada reușită de Barcelona în martie 2017 a intrat în istoria fotbalului, dar PSG a trecut printr-o experiență asemănătoare și acum două sezoane. În 16-imile ediției 2018-2019, Kimpembe și Mbappe marcau singurele goluri ale manșei tur cu Manchester United de pe ”Old Trafford”, trupa lui  Ole Gunnar Solskjaer întorcând rezultatul la Paris: victorie cu 3-1!

Argumentele gazdelor derivă din problemele grele de lot cu care Bayern se confruntă. Lewandowski, Gnabry, Tolisso și Costa sunt doar câțiva dintre jucătorii importanți pe care bavarezii nu vor conta nici pe ”Parc des Princes”, o listă a indisponibililor completată în weekend cu Kingsley Coman, accidentat în meciul de campionat dintre Bayern și Union Berlin (scor 1-1). 

Pronostic: Bayern peste 5.5 cornere și Bayern peste 1.5 cartonașe – Cota 2.08

Chelsea a câștigat 7 sferturi de finală în Liga Campionilor

Londonezii s-au impus cu 2-0 în turul cu FC Porto disputat la Sevilla, Chelsea devenind astfel, înaintea returului programat tot în orașul spaniol, mare favorită la calificarea în semifinale. 

Și statistica ține cu echipa lui Tuchel. ”Albaștrii” au bifat acum o săptămână al 6-lea succes în 9 meciuri cu formația portugheză, 4 dintre acestea fiind fără gol primit. În plus, Chelsea pare a fi o specialistă a fazei în care a ajuns întrecerea. După anul 2000, gruparea de pe ”Stamford Bridge” a jucat de 9 ori în sferturile Ligii Campionilor, în 7 dintre ocazii reușind să se califice mai departe.  

Pronostic: 1 și Chelsea marchează 1-3 goluri – Cota 2.04

Are Liverpool forța să întoarcă eșecul de la Madrid?

Gruparea din Liverpool este recunoscută pentru revenirile uneori miraculoase din Ligă, cea mai recentă fiind bifată chiar împotriva unei echipe din Spania. În drumul către finala câștigată în 2019 contra lui Tottenham, Liverpool a reușit să o elimine pe Barcelona, în semifinale. ”Cormoranii” au pierdut cu 0-3 pe Camp Nou, dar returul de pe Anfield a fost o nebunie: 4-0, cu câte două goluri marcate de Origi și Wijnaldum. 

Și în manșa secundă a dublei cu Real Madrid, programată miercuri, de la ora 22:00, trupa lui Klopp este cotată cu prima șansă la victorie. Calificarea va fi însă greu de obținut, după ce echipa lui Zidane și-a adjudecat turul cu 3-1. Cine vrea să meargă, însă, pe mână lui Liverpool, poate fi convins că va beneficia de cote excelente. Câteva exemple: 3.40 pentru o victorie la cel puțin două goluri, 4.40 la calificare, 10 la scor corect 2-0.

Pronostic: Ambele marchează și peste 2.5 goluri – Cota 1.85

Manchester City, pregătită să rupă statistica

”Cetățenii” sunt blocați de 3 sezoane în sferturile Ligii Campionilor, o statistică ce le dă emoții înaintea returului cu Borussia Dortmund. City a câștigat la limită meciul de pe teren propriu, scor 2-1, cu o reușită izbăvitoare semnată de Foden, în minutul 90. 

Nici pregătirile pentru returul cu ”galben-negrii” nu au decurs foarte bine. Cu un prim 11 din care au lipsit mulți titulari, City a pierdut acasă cu Leeds, scor 1-2 într-un meci contând pentru etapa a 31-a din Premier League. De partea cealaltă, Dortmund și-a încarcat bateriile de moral înaintea returului, câștigând, tot în weekend, o deplasare grea din Bundesliga, scor 3-2 la Stuttgart. Pe lista marcatorilor și-a trecut din nou numele Marco Reus,  jucător ce a înscris la Manchester golul de care se leagă speranțele Borussiei în manșa retur. 

Pronostic: Ambele marchează și peste 2.5 goluri – Cota 1.82

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează