GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Showul de poker „Road to Vegas” este din nou prezent pe micile ecrane

Showul de poker „Road to Vegas” este din nou prezent pe micile ecrane
Showul de poker „Road to Vegas” este din nou prezent pe micile ecrane

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 17:09 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 17:14

Showul de poker „Road to Vegas” este din nou prezent pe micile ecrane, după pauza de trei luni din perioada izolării, spre bucuria iubitorilor acestui joc, ce aveau joi noapte patru ore de spectacol live.

Formatul original al show-ului a atras până acum o mulțime de participanți dintre clienții camerei de poker online 888poker.ro. Aceștia au de trecut printr-un satelit de calificare online de doar 5$ cu 1.000$ în premii și, dacă se clasează între primii șase, revin la TV să joace în direct pentru un premiu suplimentar de aproape 3.000$.

De asemenea, la finala live este invitată și o vedetă care animează jocul și își familiarizează fanii cu micile secrete ale pokerului. Dacă sunteți conectat la viața artistică, muzicală sau la rețelele sociale, atunci sunt șanse mari ca și vedeta ori influencerul vostru preferat să fi fost  - sau să urmeze să fie - invitat la acest show.

Showul este rezultatul unei colaborări între PokerFest Romania și 888poker și se va desfășura cel puțin până în septembrie, timp în care oricine are 18 ani împliniți poate încerca să se califice cu doar 5$ (sau, din pre-calificări, chiar gratis), vineri de la ora 22:00 online, pe https://www.888poker.ro/ , pentru premii de 1.000$ dar și șansa de calificare la showul live. Iar sumele de bani care se pot câștiga sunt dolofane - ca să nu adăugăm și privilegiul de a apărea la TV într-un show în toată regula!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close