GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Și totuși se joacă! România-Islanda, meciul unui popor care așteaptă-n casă ‘goooool!’

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 15:49

Să te întrebi unul pe altul ‘ce faci?’ are sens s-o faci numai joi. Joi o să ai un alt răspuns decât ‘p’acasă’. Joi o să zici ‘aștept meciul!’. Meciul pe care l-am așteptat din decembrie, se întâmplă când trebuia să se întâmple. Joi, pe 26 martie. 

Două echipe care tânjesc după fotbal și 20 de milioane de români care plâng după el, au șansa să vadă din nou un meci cu miză, chiar și așa, în carantină. 

Echipele de FIFA20 ale celor două naționale joacă meciul pe care ar fi trebuit să-l joace Pușcaș și băieții vs. Sigurdsson și băieții lor, ai islandezilor. 

Vor fi 4 meciuri cu reprize de câte 6 minute, iar vedetele României sunt Dan Buzărnescu – căpitan și jucător profesionist la Universitatea Craiova și Marius Bucur - finalist 2018 la selecția națională.

O să fie ca ‘pe vremuri’, cu emisiuni la TV, cu studiouri speciale înainte de meci și mai ales cu miză. Băieții care sunt la butoane au un orgoliu prea mare ca să lase de la ei. Iar Naționala noastră de FIFA20 e una recunoscută. 

Așteptăm să strigăm din nou ‘gooool’ și ‘pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor!’. Joi de la 18.30, România - Islanda la FIFA20, un meci cu ofertă unică pe efortuna.ro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează