GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Simona Halep - Lizette Cabrera: Start lansat la Australian Open? Cotă mărită la 30 pentru victoria lui Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 01:39 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 01:39

Simona Halep o întâlnește pe Lizette Cabrera, în primul meci de la Australian Open, azi, de la 10:00. Halep, favorita numărul 2 a competiției de la Melbourne, pare să aibă o misiune ușoară în fața lui Lizette Cabrera, ocupanta locului 140 WTA.

Partida dintre Simona Halep și Lizette Cabrera se va juca pe arena „Rod Laver” și va deschide sesiunea de seară de la Melbourne. Înainte de startul oficial de la Australian Open, Simona Halep a jucat trei tururi la Gippsland Trophy: victorii cu Potapova (6-4, 6-4) și Siegemund (6-2, 6-4) și înfrângere cu Alexandrova (2-6, 1-6), partidă la care Halep a și acuzat probleme medicale la spate.

Simona Halep și Lizette Cabrera nu s-au întâlnit niciodată până acum. Australianca în vârstă de 23 de ani ocupă locul 140 WTA, iar în 2021 a jucat o singură partidă: înfrângere în fața Varvarei Graceva (6-2, 4-6, 2-6). Cabrera a ajuns s-o întâlnească pe Halep după ce a beneficiat de un wild-card, iar cea mai bună performanță a carierei a fost atingerea locului 119 mondial. Pariorii pot profita dacă Simona Halep obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 30 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Dacă va trece de Cabrera, Halep va întâlni în turul al 2-lea învingătoarea dintre Ajla Tomljanovici și Misaki Doi;
  • „Nu sunt îngrijorată cu spatele! Așa mi se întâmplă mereu când mi-e frig! Am pățit-o și anul trecut, la Roland Garros!”, a spus Halep, după ultimele probleme medicale;
  • Finala din 2018, unde a pierdut în fața Carolinei Wozniacki, a fost cel mai bun rezultat înregistrat de Halep la Australian Open;
  • În 2020, Halep a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Muguruza.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Simonei Halep a fost mărită la 30, în loc de 1,06. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 150 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează