GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Soluții optime de nutriție petru suportul fertilității masculine și feminine

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 16:54 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 16:54

Infertilitatea devine o adevărată provocare pentru foarte multe cupluri care își doresc să facă pasul în care devin o familie. Cel puțin 1 din 6 cupluri care vor să facă un copil, au probleme din cauza infertilității. 

În prezent sunt o mulțime de factori declanșatori care duc la scăderea potenței masculine și feminine. Cea mai mare problemă este faptul că fertilitatea scade odată cu vârsta, dar pot apărea și alte complicații chiar la vârste fragede din cauza stresului sau a altor factori.

10% dintre femeile care vor să rămână însărcinate au probleme din cauza infertilității pe care de cele mai multe ori o descoperă târziu. Nu este o problemă care prezintă simptome așa că este imposibil de detectat fără analize complexe. Din cauza infertilității șansele de a avea copii scad foarte mult. Sunt însă soluții care pot ajuta la creșterea fertilității ambilor parteneri care pot avea rezultate remarcabile rapid.

De exemplu, gama de programe de nutriție Fertilovit este potrivită pentru creșterea fertilității feminine și masculine. Aceste produse au la baza ingrediente cu ajutorul cărora s-au pus bazele unui concept de nutriție vital pentru creșterea fertilității încă din faza preconcepțională și până la sarcină. 

Programele de nutriție Fertilovit respectă standardele riguroase nemțești și pun bazele unor programe complexe ce au ca scop tratarea celor mai întâlnite probleme de fertilitate. Scopul acestora este de a îmbunătăți calitatea și cantitatea lichidului seminal, reglarea metabolismului hormonal și creșterea fertilității. În acest fel sarcina poate să devină o normalitate și în rândul persoanelor care până acum au suferit din cauza faptului că nu pot concepe un copil.

Produsele Fertilovit se adresează atât femeilor cât și bărbaților. Pentru bărbați sunt puse la dispoziție produse ce ajută îmbunătățirea calității lichidului seminal și creșterea feminității. De cealaltă parte, femeile primesc ajutor pentru obținerea unei sarcini sănătoase, chiar dacă suferă de dezechilibre hormonale precum: tiroida autoimună, sindromul ovarelor polichistice, endometrioză sau pentru cele care au o vârstă înaintată.

Aceste soluții sunt optime și pot reprezenta alegerea ideală pentru oricine. Pentru conceperea programelor nutriționale au fost utilizate cele mai inovative principii ortomoleculare cu ajutorul cărora sunt create concentrații optime de micronutrienți, vitamine și minerale. Astfel se poate preveni infertilitatea eficient și într-un mod cât mai natural. Ingredientele folosite în programele Fertilovit sunt naturale, fără modificări genetice, conservanți sau lactoză.

Soluțiile naturale vin în completarea dietei zilnice și a modului de viață care de cele mai multe ori duce la declanșarea factorilor ce permit instalarea infertilității. Este foarte important ca fiecare persoană să aibă grijă la modul în care își organizează viața pentru a scădea riscul apariției infertilității. Pentru cei care deja întâmpină această problemă, programele nutriționale îi vor ajuta să se bucure și să își îndeplinească cele mai frumoase visuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează