GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Soluțiile digitale flexibile la locul de muncă asigură creșterea pe termen lung

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 13:44 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 13:44

Pandemia Covid-19 a transformat semnificativ afacerile la nivel global și a modificat felul în care trăim și lucrăm împreună, în echipă. Principala schimbare vizează trecerea la un mediu complet digital și la sistemul de muncă hibridă.

O parte semnificativă dintre angajați sunt hotărâți să plece dacă organizațiile insistă asupra unei "reveniri bruște" la sistemul de munca integral de la birou. Organizațiile acționează în această direcție, construind platforme distribuite susținute de tehnologii Cloud pentru a oferi un model de "lucru de oriunde" pentru angajați. 

Înainte de a-ți îndrepta compania în aceeași direcție, trebuie să nu uiți faptul că acțiunile pe care organizațiile le întreprind în această clipă au consecințe pe termen lung, greu de intuit precis asupra competitivității și performanței. Tehnologiile digitale emergente de la locul de muncă vor oferi cu siguranță companiilor un avantaj important, dar fiabilitatea și scăderea costurilor sunt cele care vor ajuta companiile să își revină de pe urma efectelor pandemiei și să se întărească în fața viitoarelor perioade dificile printr-o creștere previzibilă pe termen lung. Îți semnalăm trei moduri în care dispozitivele comerciale ASUS pot veni în ajutorul afacerii tale.

Productivitate la cote înalte fără întreruperi 

Soluțiile digitale flexibile la locul de muncă asigură creșterea pe termen lung

Indiferent că ne referim la o companie digitală, o firmă din domeniul financiar sau o mică fabrică de producție, companiile au nevoie de echipamente IT care să susțină fluxuri de lucru continue. În domeniul financiar bancar, de exemplu, angajații trebuie să se bazeze pe un flux continuu de comunicare, pentru a putea reacționa rapid la schimbările care au loc pe piețele financiare, pentru a prezenta proiecții în timp util și pentru a face schimb de informații utile și analize pertinente în cadrul echipei. 

În condițiile unei forțe de lucru din ce în ce mai răspândite, echipamentele pentru afaceri trebuie, suplimentar, să poată susține această comunicare continuă între mai multe fusuri orare și diverse locuri de unde se lucrează. În industriile în care sunt trimise informații extrem de sensibile în toate direcțiile, trebuie asigurată o securitate puternică a datelor. Gama completă de hardware și dispozitive ASUS a fost proiectată pornind de la aceste criterii: ușurința de trimitere și recepție a informațiilor și securitatea inerentă.

Pentru a facilita partajarea informațiilor, ASUS Wi Fi Master face ca instabilitatea conexiunii Wi-Fi să fie o problemă de domeniul trecutului. Aceasta permite utilizatorilor să trimită și să primească cantități mari de date foarte rapid, chiar și în momentele când se situează la o distanță aparent prea mare de router. Dispozitivele ASUS sunt proiectate încă de la început pentru a rula pe baterie o perioadă apreciabilă de timp, cu o autonomie medie de peste 10 ore pentru modelele portabile, un avantaj care îți permite să lucrezi, realmente, oriunde și oricând. Acele persoane care lucrează la distanță se pot bucura de portabilitate prin intermediul modelelor ultra-ușoare și detașabile care oferă acces rapid la informații, indiferent unde sunt stocate. Trebuie să mai amintim calitatea audio foarte clară pe parcursul conferințelor telefonice datorită sistemului audio ASUS cu funcție de eliminare a zgomotului, pentru o partajare impecabilă a informațiilor, indiferent de zgomotul de fond prezent în foarte multe locații.

Securitatea ca principiu constructiv este încorporată în toate fațetele dispozitivelor ASUS. Un laptop compact și ușor precum ASUS ExpertBook B9 este oferit cu funcții de securitate de nivel Enterprise. Aceste caracteristici stau la baza pachetului hardware și în software-ul bazat pe Cloud pentru a proteja informațiile de vulnerabilitățile actuale. Autentificarea biometrică, scuturile fizice ale camerei web, autentificarea cu chei NFC și modulul Trusted Platform Module 2.0 sunt doar câteva din tehnologiile care lucrează pentru a te proteja împotriva accesului nedorit, în timp ce procesorul compatibil Intel vPro adaugă protecție hardware încorporată pentru a proteja atât oamenii, cât și resursele și datele sensibile. Dispozitivele ASUS îmbină cele mai puternice tehnologii software și hardware pentru a-ți ține în siguranță datele sensibile.

Asigurarea continuității activității cu costuri competitive

Munca hibridă înseamnă mobilitate între diverse locații: casă, birou și, de ce nu, undeva într-un loc public. Într-un loc de muncă cu adevărat flexibil, angajații trebuie să poată lucra în orice mediu, fără a se preocupa că scăpările și loviturile puternice le vor pune în pericol dispozitivele și, implicit, productivitatea. Putem lua ca exemplu un agent de asigurări care se întâlnește în fiecare zi cu potențiali clienți sau un director de marketing care are printre atribuții deplasarea la evenimentele companiei. Dispozitivele ASUS includ hardware și software robust și pot ajuta o companie să scadă semnificativ costurile necesare de operare pentru înlocuirea rapidă a dispozitivelor defecte. Economiile de costuri sunt maximizate, bineînțeles, și pe termen lung, asigurând, simultan, un timp de funcționare îndelungat, productivitate sporită și marje de profit bune.

Dispozitivele ASUS pentru afaceri sunt compatibile cu cele mai noi standarde de nivel militar și trec cu succes prin mai multe teste interne foarte stricte înainte de a fi gata pentru mediul de afaceri. Spre exemplu, modelul de ultimă generație ASUS ExpertBook B3 Detachable are un design portabil și flexibil, dar oferă și o construcție robustă a carcasei pentru a rezista la rigorile vieții cotidiene. În laboratoarele de testare a calității ASUS din Taipei și Singapore, astfel de modele sunt supuse unor teste de rezistență îndelungate pentru a asigura durabilitatea celor mai importante componente, precum tastatura și balamaua ecranului. 

Securizarea datelor stocate în aceste dispozitive este la fel de crucială, dacă nu chiar mai importantă decât protejarea hardware-ului în sine. În cazul unor pene de curent, cutremure sau alte tipuri de dezastre naturale, sistemul de alimentare continuă ASUS de pe anumite modele ExpertCenter și placa de bază ASUS robustă asigură stocarea datelor în condiții de siguranță și securitate maximă pentru a putea fi recuperate ulterior foarte ușor și pentru a permite desfășurarea operațiunilor tipice.

Servicii care asigură un nivel de productivitate ridicat al afacerii tale

Soluțiile digitale flexibile la locul de muncă asigură creșterea pe termen lung

Echipamentele care se uzează moral trebuie înlocuite mai des, acumulând, bineînțeles, costuri și reducând marjele de profit ale organizației. Inginerii ASUS talentați, cu experiență, sunt disponibili în peste 1.300 de locații de service și 20.000 de puncte de livrare la nivel global. Aceștia îți răspund prompt la întrebări în nenumărate limbi. Acest nivel ridicat de suport permite organizațiilor să mențină sistemele ASUS operaționale la performanță maximă o perioadă foarte lungă de timp.

În clipa în care dispozitivele încetează să funcționeze optim, este important să poți obține în scurt timp asistență tehnică de specialitate. Pentru profesioniștii care activează în acele medii cu ritm de lucru alert, acest ajutor trebuie să vină foarte facil, cu un simplu click pe un buton, indiferent de locul în care se află în lume.

În cazul în care dispozitivele necesită intervenții, angajații ar trebui, de asemenea, să poată beneficia de asistență și servicii adecvate oriunde se găsesc, fără să conteze locul din care și-au achiziționat dispozitivele, așa cum se poate întâmpla în cazul produselor și serviciilor ASUS care includ și asistență prioritară la fața locului, pentru a doua zi lucrătoare. Din aceste motive, am creat servicii variate, cum ar fi cele de preluare și returnare, suport chat 24/7 și documentație online pentru întrebările cele mai comune, precum și instrumente de autodiagnosticare, astfel încât clienții să poată rezolva singuri unele probleme, dacă nu este nevoie de intervenție. 

Există, de asemenea, platforme de autoservire speciale precum MyASUS. Folosindu-se de acestea, utilizatorii pot să-și întrețină singuri sistemele, să actualizeze software-ul și firmware-ul și să optimizeze performanța sistemelor fără efort. Asistența post-vânzare și asistența pentru clienți sunt, de asemenea, disponibile la un singur click distanță, într-un cuvânt, asistență rapidă pentru probleme tehnice de orice fel. În caz de accident, ASUS Accidental Damage Protection (LADP) le oferă utilizatorilor siguranță deplină, acoperind absolut orice situație prevăzută sau neprevăzută, de la vărsare de lichide, până la ecran crăpat în urma unei căzături puternice. Cu astfel de resurse la îndemână și ajutor oferit rapid, angajații își pot minimiza întreruperile și se pot întoarce la lucru în cel mai scurt timp, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează