GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Soneria video eufy 2K: securitate la superlativ pentru casa ta

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 17:05 / Actualizat joi, 26 mai 2022 00:44

Dacă te-ai hotărât să îți schimbi soneria veche cu o sonerie smart de ultimă generație, există o mulțime variante din care poți alege. Însă, soneria video marca eufy este cea mai sigură alegere. 

Soneria video eufy este, probabil, una dintre cele mai bune sonerii video de pe piață în ceea ce privește prețul, fiabilitatea și performanța.

Deoarece eufy funcționează fără fire, cu ajutorul unui HomeBase care se conectează la router, îl puteți instala pur și simplu pe orice suprafață exterioară, cu echipamentul de montare potrivit. Soneria eufy nu necesită alimentare la rețea și trebuie încarcată o dată la șase luni datorită bateriei încorporată marca Anker.

Design inovativ

Soneria video eufy are două componente majore - Soneria Video și HomeBase, unitatea centrală. Soneria video are un design slim, complet negru, cu o cameră frontală și un microfon încorporat, în timp ce eufy HomeBase are aspectul unui router fără fir, complet alb. 

Soneria video eufy 2K: securitate la superlativ pentru casa ta

HomeBase acționează ca un “creier” pentru întregul sistem. Stochează în siguranță toate filmările – ceea ce înseamnă că, dacă soneria video este vreodată furată, toate videoclipurile sunt stocate în siguranță. În plus, eufy folosește o tehnologie de comunicare exclusivă, care este mai eficientă din punct de vedere energetic decât Wi-Fi-ul standard, permițând camerei wireless să funcționeze luni de zile fără reîncărcare. În plus, la HomeBase se pot conecta până la 16 dispozitive compatibile, ceea ce înseamnă că sistemul de secuirtate al casei poate fi oricând extins, de exemplu, cu mai multe camere eufyCam 2 Pro sau senzori perimetrali pentru interiori.

Funcții cheie

Calitatea imaginii este excelentă. Cu rezoluție 2K HDR asigură imagini clare chiar și în zilele mai puțin luminoase. Camera are, de asemenea, funcția de Night Vision, care se activează automat în absența luminii. Soneria video este alimentată de baterie, ceea ce înseamnă că este ușor de instalat. Nu trebuie să fie conectată la cabluri existente, alimentate de la rețea. Soneria are o autonomie de 6 luni, ceea ce însemnă că nu veți fi preocupat cu încărcarea acesteia. 
 

Aplicație dedicată

Pentru a putea vedea toate înregistrările în timp real, instalați aplicația eufy Security și creați un cont în doar câteva minute. De fiecare dată când soneria va detecta mișcare, vă va trimite notificări instante pe smartphone. 

Cu inteligență artificială, puteți seta zone de activitate pentru a alertele nedorite sau anumite zone cu trafic intens care nu prezintă interes. 

Puteți folosi aplicația Eufy Security pentru comunica cu persoana care se află în fața casei, atunci când sunteți plecat de acasă. În comparație cu alte sonerii smart de pe piață, eufy oferă stocare localăpentru imagini și înregistrări, fără alte costuri suplimentare lunare. 

Astfel, soneria eufy este cea mai bună alegere pentru securitatea casei tale. Are o rezoluție excelentă, inteligență artificială, autonomie de până la 6 luni, stocare locală, comunicarea bidirecțională, notificări instante pe smartphone, plus aplicație dedicată. Soneria video eufy este disponibilă acum

Soneria video eufy 2K este acum disponibilă în magazinele partenerilor East Com Trading. 

https://www.facebook.com/AnkerRomania

https://www.instagram.com/anker_romania/

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează