GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacol în La Liga! Getafe și Real Sociedad luptă pentru locurile de Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 16:25 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 16:25

Rivale directe în lupta pentru locurile de Europa League, Getafe și Real Sociedad vor fi față în față diseară, de la ora 23:00, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, în ultimul meci al etapei cu numărul 32 din La Liga. Ambele formații suferă la capitolul formă de moment și nu au nicio victorie după reluarea sezonului. Meciul este în direct pe pe site-ul și în aplicația Superbet. Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din La Liga și pune SuperBilete

ȘTIM PE CINE VEDE GRANDE CRAIOVEANU CÂȘTIGĂTOARE AZI!

Gică Craioveanu - ambasador Superbet - a evoluat pentru ambele formații și cunoaște în detaliu fotbalul spaniol, așa că ne-a oferit o scurtă declarație despre partida de azi: „S-au purtat frumos cei de la Getafe cu mine cât am jucat la ei, dar nu există loc de nimeni altcineva. Real Sociedad e echipa mea. Trebuie să bată diseară, nu e altă posibilitate”Instalează aplicația Superbet și vezi dacă pronosticul lui Grand Craioveanu se adeverește

GETAFE, CINCI ETAPE LA RÂND FĂRĂ VICTORIE

După un tur de campionat excelent pentru Getafe, cu multe succese, jocul echipei s-a degradat serios în ultima perioadă, iar acum elevii lui Jose Bordalas își văd amenințat locul de Europa League. Fără victorie de la reluarea sezonului, madrilenii au reușit să adune doar patru puncte în ultimele cinci etape. În plus, în ultimele trei runde, Getafe a înregistrat egaluri pe linie.

Cu toate că traversează o perioadă dificilă, „albaștrii” încă sunt pe locul 5, cu 49 de puncte. Ce-i drept, echipa s-a îndepărtat de Champions League, dar finalul de sezon poate fi chiar mai rău, dacă Getafe nu se trezește. În momentul de față, gazdele de luni sunt la doar trei puncte de a ieși din zona locurilor europene.

Nici pe propriul teren lucrurile nu stau mai bine. După remiza cu Eibar, scor 1-1, Getafe a ajuns la patru partide consecutive fără victorie acasă. Totuși, ca aspect pozitiv, în partida tur, deși au fost conduși cu 0-1 până în minutul 69, elevii lui Jose Bordalas au întors soarta partidei pe final și au câștigat cu 2-1. Deschide cont la Superbert și obține Bonusul de Bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei și 300 rotiri gratuite

SOCIEDAD, O SINGURĂ VICTORIE ÎN PRECEDENTELE CINCI DEPLASĂRI

După cum am văzut, cele două formații au ceva în comun: niciuna nu a reușit să câștige de la reluarea campionatului. În prima etapă, Real Sociedad a scos un punct, cu Osasuna, apoi, pe rând, au urmat trei înfrângeri consecutive, cu Alaves, Real Madrid și Celta Vigo, în cel mai recent meci.

Având un moral serios avariat, echipa antrenată de Imanol Alguacil vrea să depășească perioada nefastă, iar o victorie cu Getafe ar fi primul pas spre îndeplinirea obiectivului. În caz contrar, dacă pierde, finalul etapei o poate găsi pe Real Sociedad în afara locurilor europene. Înaintea duelului cu Getafe, „regalii” sunt pe locul 7, cu 47 de puncte acumulate în 31 de etape, dar la un singur punct distanță de următoarea clasată, Valencia, care abia așteaptă un pas greșit.

În ceea ce privește confruntările de „afară”, de asemenea, „alb-albaștrii” pun în scenă un joc ezitant, cu multe nesincronizări. Drept dovadă, în deplasare, Real Sociedad are o singură victorie, cu Eibar, scor 2-1, și patru înfrângeri în precedentele cinci partide. 

ÎNCASEAZĂ BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile care te interesează. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Răzvan Zeldea

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

SuperPariorii au avut un weekend de vis! Începe o nouă săptămână cu SuperMeciuri zilnice!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează