GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacol la Cote Maxime în Fotbalul American! Ofertă unică de pariere pe Betano

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 18:53 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 23:15

După nu mai puțin de 7 luni de așteptare, cel mai iubit sport de peste ocean, Fotbalul American, a revenit cu adrenalină la Cote Maxime! Vrei să alegi dintr-o ofertă bogată de pariere și să profiți de un Bonus de Bun Venit generos? Deschide-ți cont pe Betano și pariază pe cele mai tari dueluri din NFL

BUCS, ISTORIE ÎN 2021

Unul dintre cele mai bune lucruri de știut despre NFL este devotamentul față de egalitatea între echipe. De când liga s-a extins la opt divizii în 2002, au existat doar două sezoane (2014 și 2019) în care o echipă nu a trecut de la agonie la extaz și viceversa. Acestea sunt dinamicile care fac sportul atât de atractiv pentru fanii de pretutindeni și care cred că merită așteptarea pentru ca echipele lor preferate să ajungă în top. Cel mai recent exemplu este reprezentat de campionii en-titre, Tampa Bay Buccaneers, care l-au semnat pe Tom Brady înainte de startul sezonului trecut și au reușit câștige un Super Bowl după 12 ani fără o apariție în play-off. Mai mult, “Bucs” au devenit prima echipă din istorie care a câștigat Super Bowl pe teren propriu, după victoria obținută în fața celor de la Kansas City Chiefs.

TOM BRADY, DUEL CU PATRICK MAHOMES ȘI KYLER MURRAY PENTRU TITLUL DE MVP

Surprinzător, omul recordurilor, veteranul Tom Brady, este abia al treilea favorit la titlul de MVP în acest sezon. Cel mai vârstnic quarterback și câștigător al unui titlu de MVP din istoria unei finale de NFL s-a transferat înainte de startul sezonului trecut la Tampa Bay. După 20 de sezoane petrecute la New England Patriots, alături de care a câștigat 6 titluri, acesta a reușit cel de-al șaptelea Super Bowl la primul sezon în tricoul lui Bucs.

Patrick Mahomes a fost favoritul cert în pre-sezon pentru titlul de MVP, dar acum este al doilea, la egalitate de șanse cu Kyler Murray, QB-ul celor de la Arizona Cardinals, conform cotelor Betano. Murray are un început foarte bun de sezon. Cardinals au 2-0, iar QB-ul lor vedetă are deja două touchdown-uri reușite. Murray a fost candidat la MVP în prima jumătate a sezonului trecut, înainte ca accidentările să-l scoată din cărțile pentru titlu.

În ciuda faptului că Mahomes este cotat cu șanse egale, cel mai important contracandidat al lui Murray pare să fie veteranul Tom Brady, care ar putea ajunge să fie autorul uneia dintre cele mai mari povești din istoria sportului în acest sezon. Are deja nouă pase de touchdown în primele două jocuri. El este al treilea favorit la câștigarea titlului de MVP la Betano, în spatele lui Murray și Mahomes. Cota sa este de 8.00, iar Mahomes și Murray se află la egalitate de șanse, cotă 6.00.

FESTIVAL DE PUNCTE ÎN NFL. DOAR 7 ECHIPE AU RĂMAS NEÎNVINSE

Sezonul s-a anunțat spectaculos încă din prima rundă, când Detroit Lions și San Francisco 49ers au oferit un festival de puncte, duelul dintre cele două marcând partida cu cele mai multe puncte dintr-un meci în acest sezon, 74. Echipa din San Francisco a reușit în final să-și adjudece victoria, scor 41-33.

Doar 7 echipe nu au simțit gustul înfrângerii în acest sezon. Broncos și Raiders domină conferința AFC, în timp ce în NFC lupta este mult mai strânsă, cu Panthers, Cardinal, Bucs, Rams și 49ers fără înfrângere.

CARR ȘI HENRY, LIDERII STATISTICILOR

După o victorie de efect în prima etapă contra celor de la Ravens, în care Carr a aruncat 435 de yarzi, fundașul celor de la Las Vegas Raiders a oferit o nouă prestație de excepție și a mărunțit defensive celor de la Steelers, într-o victorie cu 26-17. Carr a terminat cu 382 de yarzi și două touchdown-uri al doilea meci și este lider în clasamentul celor mai mulți yarzi pasați, cu 817.

Pentru a nu fi mai prejos, Henry a reușit o prestație foarte bună pentru Tennessee Titans în duelul câștigat contra celor de la Seattle Seahawks, devenind jucătorul cu cei mai mulți yarzi alergați în primele două runde. În a doua jumătate a partidei cu Seahawks, Henry a marcat trei touchdown-uri - două în al patrulea sfert - și a alergat 182 de yarzi, în timp ce Titans au revenit de la un deficit de 24-9 pentru a forța prelungirile și a câștiga o partida cu 33-30.

OFERTĂ UNICĂ DE PARIERE PE BETANO

Fie că vei pariezi pentru prima oară pe Fotbal American, fie că deja îți place adrenalina sportului, Betano îți oferă opțiuni de pariere pe care nu le găsești în altă parte. Totul, dublat de o aplicație premiată, pe care totul merge extrem de rapid și fără să se blocheze vreodată.

De la faimosul 1X2 pe care îl poți juca la aproape orice sport, fie că este începător sau nu, lucrurile capătă o altă dimensiune pe Betano. Pariurile pentru fiecare meci sunt disponibile cu cel puțin una sau două zile înainte de fluierul de start și sunt multe și pe alese.

PARIURI PE JUCĂTORI

Pe Betano ai cea mai bogată ofertă pentru pariurile legate de jucători. Câteva categorii de pariere notabile: Marcatorii oricărui touchdown, Ultimul marcator de touchdown, Total Yarzi Pasați, Total Yarzi Alergați, Total Yarzi Pasați și Alergați, Total Reușite Extra Punct. Iar lista poate continua până la peste 220 de opțiuni.

PARIURI SPECIALE

Pentru că nicio ofertă nu este completă fără Speciale, ies în evidență ofertele legate de prelungiri, Pauză/Final, Repriza cu cele mai multe puncte, Sfertul cu cele mai multe puncte sau Primul la X puncte.

NU GĂSEȘTI UN PARIU? CERE-L!

Betano oferă opțiunea "Cere un Pariu", unică pentru piața din România. Cere aici ce pariu dorești și nu găsești pe site, de la diverse combinații atât pentru pariuri din meciuri, cât și pentru pariurile pe termen lung. Zilnic, echipa Betano încearcă să ofere ceea ce tu dorești.

ARATĂ-LE PRIETENILOR CĂ EȘTI CEL MAI BUN PARIOR PE BETFRIENDS

Ca în fiecare weekend, sportul se trăiește la Cote Maxime pe Betano cu Streaming LIVE, BetCombo, Cote cu Marjă 0%,mii de opțiuni de pariere și retrageri în maximum 3 ore! Weekend-ul îți aduce mai multe variante de pariere pentru biletele și mai multe șanse să te afirmi în grupul tău de prieteni de pe BetFriends. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
scorpions721
scorpions721  •  25 Septembrie 2021, 18:46

de ce nu se da la televiziuniile romanest de sport NFL? sa faca betano live stream cu meciurile si fac cont la ei :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează