GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacol total în Premier League: avancronică și ponturi pariuri Boxing Day 2023

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2023 22:15 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 22:16

Fotbalul nu se oprește în Anglia nici în timpul Sărbătorilor de iarnă. Așa cum ne-a obișnuit, Premier League ne captează atenția și în acest an cu etapa de Boxing Day, în care capul de afiș va fi duelul dintre Manchester United și Aston Villa.

Anul trecut, etapa de Boxing Day a fost lipsită de surprize, însă acest lucru este ceva neobișnuit. Pe 26 decembrie 2023 vom putea vedea cinci meciuri din Premier League, iar celelalte vor fi programate pe 27 și 28. În acest articol îți prezentăm cele mai tari trei meciuri din etapa de Boxing Day, alături de câteva ponturi pentru amatorii de pariuri Premier League.

Liverpool continuă cursa pentru câștigarea titlului

După șocul din stagiunea precedentă, în care nu a prins un loc în Liga Campionilor, Liverpool este mai determinată să arate unde îi este locul. Parcursul din acest sezon este unul bun, iar echipa este poziționată cu șanse reale la câștigarea titlului. În etapa de Boxing Day, băieții lui Klopp au o deplasare ușoară pe terenul lui Burnley, o echipă ce pare condamnată la retrogradare dacă ne uităm pe rezultatele din acest sezon. 

Echipa se descurcă prost în special acasă, unde a obținut doar o victorie. Se poate spune așadar că Liverpool este favorită certă, iar acest lucru este confirmat și de cotele publicate de Unibet: 1.41 pentru victoria lui Liverpool, 7.00 pentru cea a lui Burnley și 5.50 pentru egal.

Spectacol total în Premier League: avancronică și ponturi pariuri Boxing Day 2023

Manchester United întâlnește sperietoarea granzilor

Aston Villa și-a câștigat pe bună dreptate statutul de revelație din Premier League. Este pe locul 3 și luptă cu șanse reale la câștigarea titlului. Doar în această lună le-a învins pe Manchester City și Arsenal într-un interval de doar 3 zile. Asta spune multe despre forța formației lui Unai Emery, astfel că Manchester United va avea cu siguranță un meci greu. 

La asta se adaugă și forma teribil de proastă în care se află United, o echipă care are cel mai prost atac din ultimii ani și care nu impresionează nici prin defensivă. Aflată pe locul 7, United suferă din plin și defensiva ei va avea cu siguranță un meci dificil contra grupării care are al doilea cel mai bun atac din Premier League. Cotele 1X2 arată un ușor echilibru, cu United având 2.38 pentru o victorie, 3.65 la egal și 2.95 pentru succesul oaspeților.

Spectacol total în Premier League: avancronică și ponturi pariuri Boxing Day 2023

Manchester City țintește cele trei puncte cu Everton

Manchester City se va întoarce după periplul la Campionatul Mondial al Cluburilor și va avea o deplasare pe terenul lui Everton. Se poate spune că Everton este una dintre dezamăgirile din acest sezon, din moment ce se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare. City este genul de echipă care tratează cu seriozitate meciurile de Boxing Day și are cel mai bun atac din Premier League. Formația lui Pep Guardiola are cota 1.55 să câștige această partidă, egalul are 4.30, iar succesul lui Everton are 6.25.

Spectacol total în Premier League: avancronică și ponturi pariuri Boxing Day 2023

Programul acestei etape de Boxing Day:

Marți, 26 decembrie

  • ora 14:30: Newcastle United - Nottingham Forest
  • ora 17:00: Bournemouth - Fulham
  • ora 17:00: Sheffield United - Luton
  • ora 19:30: Burnley - Liverpool
  • ora 22:00: Manchester United - Aston Villa

Miercuri, 27 decembrie

  • ora 21:30: Brentford - Wolverhampton
  • ora 21:30: Chelsea - Crystal Palace
  • ora 22:15: Everton - Manchester City

Joi, 28 decembrie

  • ora 21:30: Brighton & Hove - Tottenham
  • ora 22:15: Arsenal - West Ham

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează