GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacolul de sâmbătă este pe „Mestalla”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 18:55 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 19:01

Ploaia tropicală de meciuri continuă și zilele următoare. În acest weekend avem campionatele de cluburi și la mijlocul săptămânii ultimele meciuri din grupele europene.

De fapt, două evenimente majore vor capta toată atenția în această sâmbătă care se vor disputa aproape în același timp. La ora 22.00 începe confruntarea de pe „Mestalla” dintre Valencia și Barcelona, iar 60 de minute mai târziu începe finala Copei Libertadores dintre Atlético Paranense și Flamengo. De la un spectacol se așteaptă goluri, iar de la celălalt, o mare dramă cu pasiuni tipic sud-americane. Valencia și Barca cu siguranță nu vor lăsa poarta goală și vor respecta norma de minim 4 goluri în meci. Cele mai bune cote pentru Valencia - Barca și Atlético Paranense - Flamengo sunt pe efbet.ro 

În îndepărtatul Ecuador, un gol în timpul regulamentar sau în prelungiri va trimite cupa fie la Rio, fie în statul vecin Paraná. Să ne amintim că marele nume în această finală este Felipe Scolari, în vârstă de 74 de ani, care a câștigat cupa cu Palmeiras și Gremio și a devenit campion mondial cu Brazilia.  Cele mai bune cote pentru acele evenimente și multe altele, sunt pe efbet.ro. 

În această perioadă a anului, principalul target al echipelor favorite este să câștige frumos sau să piardă urât toate punctele. În acest weekend, Manchester City, Inter, Bayern, Real Madrid, PSG și Benfica vor face acest lucru fără ezitare. Un sfat important - cotele scad pe măsură ce meciurile se apropie și cel mai bine este să plasați pariurile mai devreme  pentru a vă asigura cea mai bună cotă. Vezi Cotele de Top aici: efbet.ro. 

Următorul subiect: echipe în formă. Acest clasament este condus de Napoli, care a revenit la zilele cu Diego Armando Maradona în teren. Napoli îi găzduiește pe cei de la Sassuolo și din ce am văzut în ultimele săptămâni, oaspeții nu vor pleca fără trei goluri în bagaj. Dar meciul etapei din Italia este duelul dintre Torino si AC Milan. Cele mai bune cote și bonusuri sunt aici: efbet.ro. 

În Anglia, Arsenal încetinește și asta pune la îndoială victoria cu nou-promovata Nottingham. În Spania, așteptăm cu entuziasm alte trei puncte pentru Atlético Madrid, din nou în deplasare, de data aceasta la Cadiz. Situația la Porto este una interesantă. Teoretic, „dragonii” nu se vor antrena de marți până sâmbătă pentru că trebuie să zboare 3.000 de kilometri între Bruges și Azore. Dar Santa Clara - Porto promite minim 3 goluri în meci. Urmărește toate emoțiile cu cote de top pe efbet.ro.

Campionatele aflate pe final promit și ele spectacol total. Întreaga lume a văzut ce s-a întâmplat în Argentina când River Plate a trimis titlul la Boca Juniors. Dar fotbalul este o fabrică de minuni. Norvegia și Suedia sunt cele mai interesante campionate aflate pe final de sezon. Molde a devenit deja campioană, dar, în același timp, nu încetinește și urmărește un record de victorii consecutive. Iar în Suedia, toate atenția se va îndrepta către meciul din deplasare al celor de la Hacken cu Goteborg din campionat. Cu precizarea că acesta este un derby al orașului Goteborg și conține elemente ale unei posibile surprize. Hacken poate fi nevoită să lupte pentru titlu până în ultimul minut săptămâna viitoare. În caz contrar, Norvegia va avea un spectacol de gol precum cel de pe „Mestalla”. Ploaie de lovituri se anunță și la duelul dintre Rosenborg și Bodo/Glimt . Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro. 

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează