GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sport, divertisment și jocuri la un alt nivel cu noua categorie de televizoare NEO QLED de la Samsung

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 13:36 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 13:37

NeoQled de la Samsung oferă funcții inteligente care extind rolul televizorului dincolo de cel tradițional, mai ales atunci când vine vorba de sport, divertisment și lucrul de acasă. Citește mai jos toate feature-urile care te vor face să te îndrăgostești de acest tip de TV. 

Lider incontestabil pe piața de televizoare de 15 ani încoace, Samsung Electronics România a prezentat de curând noua categorie de televizoare Neo QLED, un nou pas prin care Samsung subliniază importanța televizoarelor în casele noastre.

Funcții WOW pentru o experiență extraordinară, de la gaming la meciurile live.

Modelele Samsung Neo QLED 2021, atât 8K, cât și 4K, oferă funcții inteligente care extind rolul televizorului dincolo de cel tradițional, mai ales atunci când vine vorba de fitness, divertisment și lucrul de acasă.

Sport, divertisment și jocuri la un alt nivel cu noua categorie de televizoare NEO QLED de la Samsung

De asemenea, meciurile de fotbal privite la un NEO QLED sunt o adevărată desfătare, o experiență impecabilă și spectaculoasă. Cu ajutorul funcției MultiView poți urmări până la 4 competiții sportive în același timp. Iar asta nu e tot, dacă nu te poți întâlni fizic cu prietenii acasă sau la terasă, poți urmări virtual meciurile alături ei. În partea stângă a ecranului poți urmări meciul, în timp ce în partea dreaptă ai o fereastră de conferință cu prietenii. O modalitate numai bună de împărtășit momentele importante din timpul meciului chiar și la distanță. Tare, nu? 

Iată ce alte elementele diferențiatoare mai găsești la aceste modele noi:

  •  Gaming, cu ajutorul a două noi caracteristici unice:
    ·       Super Ultrawide GameView oferă utilizatorilor opțiunea de joc nu doar în formatul de ecran 21:9, ci chiar și în formatul ultrawide 32:9. Câmpul vizual mai larg le creează jucătorilor avantajul de a nu rata niciun moment al acțiunii. 
    ·       Game Bar le permite jucătorilor să monitorizeze și să ajusteze rapid setările esențiale ale jocului. 
    ·       FreeSync Premium Pro atenuează posibilele de-sincronizări ale imaginii, astfel încât jucătorii să se bucure de o imagine perfectă pe tot parcursul jocului.
  • Productivitate & work from home, cu Google Duo, ce permite utilizatorilor să își folosească telefonul pentru a iniția un apel video de înaltă calitate și de mare viteză la care se pot înscrie până la 32 de persoane – indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizează. Aici merită menționată și funcția PC on TV, cu ajutorul căreia poți conecta un PC la televizor, pentru a lucra de acasă prin intermediul ecranului televizorului, cu un mouse și o tastatură. 
  • Samsung Health transformă cu ușurință casa într-o adevărată sală de antrenament, iar noua funcție Smart Trainer îți permite să-ți corectezi postura corporală în timp real (deocamdată această funcție nu este disponibilă în România).

Mai mult, MS Office 365 se poate accesa direct din browserul web al televizorului pentru a crea și edita documente. Utilizatorii pot de asemenea instala cu ușurință aplicația Easy Connection pe computer și prin conectarea acestuia la contul lor Samsung Account – televizorul se va conecta automat la computerul de acasă sau de la birou, transformând munca de acasă într-o adevărată plăcere.

Televizoarele Neo QLED sunt disponibile pentru precomandă pe site-ul samsung.com/ro și în magazinele de specialitate.

Ce este cu adevărat revoluționar la tehnologia Neo QLED?

Categoria Neo QLED aduce atât elemente de noutate și inovație cu noile funcții integrate, dar și eficiență din punct de vedere energetic ce reduce impactul asupra mediului. Noile funcții de accesibilitate 2021 ale Samsung Neo QLED sunt dotate cu cele mai noi progrese în tehnologie și inteligență artificială (AI) pentru ca utilizatorii să se poată bucura de confortul unei experiențe TV de excepție;

Tehnologia Neo QLED - o nouă tehnologie de display - este disponibilă pe modelele sale din gama superioară, atât pentru rezoluția 8K, cât și pentru 4K. Samsung duce astfel tehnologia QLED la nivelul următor, activată printr-o nouă și complexă sursă de lumină, Quantum Mini LED, controlată cu precizie de tehnologia proprie Quantum Matrix și de procesorul Samsung Neo Quantum, un procesor de imagine puternic, optimizat pentru Neo QLED.

Samsung Neo QLED utilizează tehnologia proprie Quantum Mini LED, bazată pe noile LED-uri revoluționare, cu dimensiunile de 40 de ori mai mici decât cele ale unui LED convențional. Tehnologia LED clasică, ce utilizează un pachet pentru a fixa LED-urile în poziție și o lentilă pentru a dispersa lumina, este înlocuită de Samsung cu tehnologia proprie Quantum Mini LED, care utilizează micro-straturi incredibil de subțiri, compuse din zeci de mii de mini-LED-uri distincte.

Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics România și Bulgaria, a oferit mai multe detalii despre noua categorie de televizoare revoluționare NEO QLED aici: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează