Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 14:01

Herbalife este partener principal al triathlonului de la Brașov, programat pe 19 iulie. Grație parteneriatului dintre Herbalife și Ciprian Bălănescu, multiplul campion național la duatlon, triathlon și aquatlon va oferi cititorilor GSP sfaturi de pregătire pentru competiție. Pe lîngă episodul de azi, în Gazetă vor mai fi alte 4 articole, publicate pe 6 iulie, 8 iulie, 13 iulie și 15 iulie.

Iată răspunsul lui Ciprian Bălănescu la întrebarea "Ce trebuie să mănînci înaintea unui antrenament?"

"În toată perioada de antrenamente și de pregătire, alimentaţia constituie o parte foarte importantă. Organismul este supus unui efort intens, iar alimentaţia susţine și ajută acest efort, așa că orice sportiv, profesionist sau amator, are nevoie atît de proteine, carbohidraţi, vitamine, cît și de o hidratare corespunzătoare în timpul perioadelor de consum fizic prelungit.

De aceea, unul dintre sfaturile mele principale ar fi SĂ NU SARI NICIODATĂ PESTE MICUL DEJUN. Dacă nu ai timp să îţi prepari ceva complicat, care să acopere nevoile nutriţionale de toate felurile, apelează cu încredere la înlocuitorii de masă de la Herbalife – shake-urile și batoanele - care oferă un aport echilibrat de proteine, carbohidraţi, vitamine, minerale și extracte din plante. Recomand un plan de 5 mese pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, astfel încît să nu ajungi să simţi niciodată senzaţia de foame".

baton herbalife

SURPRIZE LA HERBALIFE BRAȘOV TRIATHLON!

Ciprian Bălănescu este imaginea Herbalife Brașov Triathlon, competiție la care va și participa. Herbalife colaborează cu Ciprian din aprilie 2014 pentru a-i dezvolta și optimiza programul personal de nutriție, oferindu-i în același timp o gamă completă de nutriție pentru activitatea sa sportivă. Triathlonul este o competiție ce presupune parcurgerea în succesiune a trei probe: înot, ciclism și alergare. Anul acesta Herbalife se alătură triathlonului de la Brașov, evenimentul devenind astfel Herbalife Brașov Triathlon. Concursul vine cu un concept fresh, cu multe noutăți și surprize pentru toți participanții care vor lua startul la competiție în ziua de 19 iulie 2015.

TEAM HERBALIFE

Aproape 100 de angajati și membri Independenti Herbalife vor participa la triatlonul de la Brașov! Membrii Herbalife au fost tot timpul un model inspirațional pentru cei din jur și nici în acest caz nu se lasă mai prejos. Aproape 100 de membri Herbalife din toată țara vor forma Team Herbalife la triatlon.

team herbalife

Mai multe detalii despre sport și nutriție pe www.herbalife.ro , www.herbalife24.ro și www.facebook.com/herbalife . 

Mai multe detalii despre Brașov Triathlon pe www.brasovtriathlon.ro .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”